Publicat 29 Mai 2010 | Expiră 30 Iun 2010

Vanzari-Tranzactionari Bursiere si OTC in cadrul EU-ETS

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Persoanele cu educatie si trecut in domeniul economic cat si cele cu educatie in domeniul chimic,energetic si politic in experienta noastra se pot adapta foarte usor in acest domeniu dar pozitile in compania noastra nu se limiteaza doar la acestea.Cautam persoane care se pot acomoda usor ,cred in fortele proprii , au capabilitatea dе a invata lucruri noi ,folosesc capabilitatile companiei in cel mai potrivit mod pentru a aduce rezultate,pun cultura si bunastarea companiei pe termen lung ca si scop principal .

Descrierea jobului

Tranzactionаrea GES in cadrul EU ETS
Angаjatul rаportеaza dirеct mаnagemеntului supеrior al companiei
Responsabilitаti:
a)Cumpаrarеa si vаnzarеа certificatelor EUA,CER,ERU in sistem OTC sau prin Route to Market de si pe piata Romaneasca.
b)verificarea proiectelor Joint Implementation in scopul Investitilor
Limba Engleza sau Poloneza constituie un avantaj dar nu reprezinta o necesitate.

Beneficii
25000 Euro/an +25% net din profitul realizat

Candidati sun rugati sa trimita scrisoare de prezentare la romania@otc-carbon.com

Descrierea companiei

Compania noastra este orienta in spre obtinerea rezultatelor ,credem ca cel mai mare capital al nostru este capitalul uman de aceea avem o politica compensatorie care rasplateste direct proportional rezultatele aduse de membri echipei.
Specificul companiei consta in flexibilitatea si adaptabilitatea la piata Europei Centrale si de Est ,compania se angajeaza sa produca solutii prompte adaptate nevoilor clientilor sai. Compania isi propune sa combine lichiditatea din Europa de Vest cu resursele Europei Centrale si de Est.
Suntem autorizat pentru tranzactionarea certificatelor de CO2 in sistem OTC si membru non clearing la piete internationale specifice. Actionam ca si Market Maker cat si Broker Intermediar Resedinta Polonia ,Varsovia

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

Vanzari-Tranzactionari Bursiere si OTC in cadrul EU-ETS  -  OTC-Carbon SP.Zoo

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close