Publicat 13 Apr 2021 | Reactualizat 13 Mai 2021 | Expiră 12 Iun 2021

Vânzător Timișoara 2 Str. Miresei (f/m)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Vânzător Timișoara 2 Str. Miresei (f/m)

Împreună suntem Lidl, angajator de top atât în România cât și în Europa pentru al patrulea an consecutiv și te așteptăm în echipa noastră pentru a face primul pas în cariera ta alături de noi!
Hai în echipa noastră! Intră pe cariere.lidl.ro și completează formularul online de candidatură (trebuie să atașezi CV-ul tău în format Word sau PDF).
*Candidaturile incompatibile nu pot fi luate în considerare pentru următoarea etapă a procesului de recrutare. Lidl Discount SRL
Ce vei face:  Te vei asigura că rafturile sunt aranjate și pline de marfă mereu;  Te vei asigura că marfa de la raft este proaspătă și aranjată corespunzător;  Vei gestiona corespunzător activitatea de la casa de marcat;  Vei participa la activitatea de inventar a magazinului;  Te vei asigura că magazinul este curat; atât sala de vânzare, cât și restul spațiilor;  Vei oferi suport clienților în magazin.

Ce așteptăm de la tine:  Să fii amabil/ă și orientat/ă către client;  Să îți placă să lucrezi în echipă;  Să dai dovadă de implicare și flexibilitate;  Experiența în domeniu reprezintă un avantaj;  Să fii punctual/ă și rezistent/ă la stres;  Să ai minim studii gimnaziale finalizate.

Ce îți oferim:  Un plan de școlarizare personalizat și un trainer dedicat;  Salariu motivant cu majorări salariale garantate anual;  Tichete de masă în valoare de 15 RON și tichete cadou oferite cu diferite ocazii.  Sporuri salariale atractive, bonusuri și prime ocazionale;  Asigurare medicală privată și asigurare de accidente.  Pachete avantajoase de asigurare medicală pentru membrii familiei.  Zile de concediu în plus în funcție de vechimea în Lidl.
Ai aplicat
Aplică
Vânzător Timișoara 2 Str. Miresei (f/m)  -  LIDL ROMANIA SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close