Publicat 19 Nov 2019 | Reactualizat 17 Dec 2019 | Expiră 20 Dec 2019

VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR cu 30, 40 de ore pe săptămână

1 post
Expirat
Pentru filiala noastră din Bucuresti (Promenda),
căutăm în cel mai scurt timp posibil o persoană
amabilă și flexibilă pentru postul de
VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR
cu 30, 40 de ore pe săptămână
amabile, atente la tendinţele modei şi flexibileÎndatoririle dvs.:Oferiţi clienţilor noştri pasionaţi de modă o consiliere competentă şi asiguraţi vânzarea activă a produselor noastre. Întreţinerea sortimentului şi aplicarea conceptelor de prezentare a produselor fac parte dintre îndatoririle dvs. ca şi operarea casei de marcat. Efectuaţi inventare la intervale regulate şi participaţi activ la realizarea acţiunilor speciale.

Profilul dvs.:Dispuneţi de experienţă de vânzare în comerţul cu amănuntul, de preferat în domeniul modei şi al accesoriilor. O orientare puternică înspre clienţi şi identificarea cu produsele noastre sunt evidente pentru dvs. Entuziasmul şi un mod de lucru conştiincios şi performant completează profilul dvs.
Bijou Brigitte – aceasta înseamnă peste 50 de ani de pasiune pentru gablonțuri și accesorii. Cu aproximativ 1.100 de filiale în peste 20 de țări, Bijou Brigitte este lider de piață în Europa. Astfel, transmitem zilnic clienților noștri bucuria și încântarea pe care o determină produsele noastre.
Doriți să fiți alături de noi în procesul nostru de extindere? Atunci aplicați chiar acum, menționând codul 1862. Precizați și data cea mai apropiată începând cu care sunteți disponibil(ă) pentru angajare.


BIJOU BRIGITTE S.R.L
Promenada Mall Bucuresti SRL
246B Calea Floreasca, Sector 1
014459 Bucaresti
dzhikova@Bijou-Brigitte.com
www.bijou-brigitte.com
Expirat
VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR cu 30, 40 de ore pe săptămână  -  Bijou Brigitte S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close