de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 25 Oct 2019 | Reactualizat 22 Nov 2019 | Expiră 25 Nov 2019

VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ SIBIU

1 post
Expirat
Pentru filiala noastră din SC Festival Shopping Center Sibiu,
căutăm în cel mai scurt timp posibil o persoană amabilă și
flexibilă pentru postul de
VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40
DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ- amabile, atente la tendinţele modei şi flexibile -

Îndatoririle dvs.:Oferiţi clienţilor noştri pasionaţi de modă o consiliere competentă şi asiguraţi vânzarea activă a produselor noastre. Întreţinerea sortimentului şi aplicarea conceptelor de prezentare a produselor fac parte dintre îndatoririle dvs. ca şi operarea casei de marcat. Efectuaţi inventare la intervale regulate şi participaţi activ la realizarea acţiunilor speciale.

Profilul dvs.:
Dispuneţi de experienţă de vânzare în comerţul cu amănuntul, de preferat în domeniul modei şi al accesoriilor. O orientare puternică înspre clienţi şi identificarea cu produsele noastre sunt evidente pentru dvs. Entuziasmul şi un mod de lucru conştiincios şi performant completează profilul dvs.
Bijou Brigitte – înseamnă peste 50 de ani de pasiune pentru gablonzuri și accesorii de modă. Cu în jur de 1.100 filiale în peste 20 de țări, suntem lider de piață în Europa. Structura organizatorică plată și modul simplificat de luare a deciziilor oferă angajaților noștri posibilitatea de a convinge prin propriile idei și soluții creative. Astfel, împărtășim zilnic bucuria și entuziasmul pentru produsele noastre cu clienții noștri.
Doriți să fiți alături de noi în procesul nostru de extindere? Atunci aplicați chiar acum, menționând codul 2138. Precizați și data cea mai apropiată începând cu care sunteți disponibil(ă) pentru angajare.

Bijou Brigitte S.R.L
SC Festival Shopping Center
dzhikova@bijou-brigitte.com
Expirat
VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ SIBIU  -  Bijou Brigitte S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close