Publicat 25 Nov 2019 | Reactualizat 23 Dec 2019 | Expiră 26 Dec 2019

VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ Bucuresti

1 post
Expirat
Pentru filiala noastră din Bucharest, căutăm în cel mai scurt timp
posibil o persoană amabilă și flexibilă pentru postul de

VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40
DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ

- amabile, atente la tendinţele modei şi flexibile -

Îndatoririle dvs.:Oferiţi clienţilor noştri pasionaţi de modă o consiliere competentă şi asiguraţi vânzarea activă a produselor noastre. Întreţinerea sortimentului şi aplicarea conceptelor de prezentare a produselor fac parte dintre îndatoririle dvs. ca şi operarea casei de marcat. Efectuaţi inventare la intervale regulate şi participaţi activ la realizarea acţiunilor speciale

Profilul dvs.:Dispuneţi de experienţă de vânzare în comerţul cu amănuntul, de preferat în domeniul modei şi al accesoriilor. O orientare puternică înspre clienţi şi identificarea cu produsele noastre sunt evidente pentru dvs. Entuziasmul şi un mod de lucru conştiincios şi performant completează profilul dvs.
Bijou Brigitte – înseamnă peste 50 de ani de pasiune pentru gablonzuri și accesorii de modă. Cu în jur de 1.100 filiale în peste 20 de țări, suntem lider de piață în Europa. Structura organizatorică plată și modul simplificat de luare a deciziilor oferă angajaților noștri posibilitatea de a convinge prin propriile idei și soluții creative. Astfel, împărtășim zilnic bucuria și entuziasmul pentru produsele noastre cu clienții noștri
Doriți să fiți alături de noi în procesul nostru de extindere? Atunci aplicați chiar acum, menționând codul 2146. Precizați și data cea mai apropiată începând cu care sunteți disponibil(ă) pentru angajare.
BIJOU BRIGITTE S.R.L.
Plaza Romania
dzhikova@bijou-brigitte.com
Expirat
VÂNZĂTOARE / VÂNZĂTOR CU 30/40 DE ORE PE SĂPTĂMÂNĂ Bucuresti  -  Bijou Brigitte S.R.L

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close