Publicat 13 Iun 2019 | Reactualizat 20 Iun 2019 | Expiră 13 Iul 2019

Vânzătoare / vânzător 30 ore pe săptămână

1 post
Amabile, atente la tendinţele modei şi flexibile.

Îndatoririle dvs.:

Oferiţi clienţilor noştri pasionaţi de modă o consiliere competentă şi asiguraţi vânzarea activă a produselor noastre. Întreţinerea sortimentului şi aplicarea conceptelor de prezentare a produselor fac parte dintre îndatoririle dvs. ca şi operarea casei de marcat. Efectuaţi inventare la intervale regulate şi participaţi activ la realizarea acţiunilor speciale.

Profilul dvs.:

Dispuneţi de experienţă de vânzare în comerţul cu amănuntul, de preferat în domeniul modei şi al accesoriilor. O orientare puternică înspre clienţi şi identificarea cu produsele noastre sunt evidente pentru dvs. Entuziasmul şi un mod de lucru conştiincios şi performant completează profilul dvs.

Bijou Brigitte – aceasta înseamnă peste 50 de ani de pasiune pentru gablonțuri și accesorii. Cu aproximativ 1.100 de filiale în peste 20 de țări, Bijou Brigitte este lider de piață în Europa. Astfel, transmitem zilnic clienților noștri bucuria și încântarea pe care o determină produsele noastre.

Doriți să fiți alături de noi în procesul nostru de extindere? A tunci aplicați chiar acum, menționând codul 1780. Precizați și data cea mai apropiată începând cu care sunteți disponibil(ă) pentru angajare.Bijou Brigitte S.R.L.Bijou Brigitte S.R.L.
Bijou Brigitte S.R.L.
Promenada Mall Bucuresti SRL
246B Calea Floreasca, Sector 1
014459 Bucaresti
dzhikova@bijou-brigitte.com
Vânzătoare / vânzător 30 ore pe săptămână  -  Bijou Brigitte S.R.L.