UNIQA Talent Finder - Internship

Oraș de lucru
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Esti pregatit sa incepi calatoria spre succes?

Cautam 6 tineri proaspat absolventi, ambitiosi, talentati, creativi si inovatori care sa faca parte din programul UNIQA Talent Finder.
Pe parcursul calatoriei te vei dezvolta in cadrul unuia dintre departamentele noastre si vei contribui activ in proiectele pe care le avem in desfasurare, toate acestea sub indrumarea unui mentor. Nu-i asa ca suna bine?

Ce ne dorim sa ai in bagaj?
  • creativitate
  • orientare catre rezultate
  • abilitati de comunicare si atitudine pro-activa
  • flexibilitate si perseverenta

Descrierea jobului

Ce iti oferim?
  • programe de dezvoltare personala si profesionala in cadrul UNIQA Academy 2.0
  • sustinerea si experienta profesionala a unui mentor dedicat
Din ce departamente poti face parte?
Solutii de Asigurare Corporate, Bugetare si Raportare, Tarifare si Managementul Portofoliului, IT, Daune.

Daca rezoneaza cu tine si esti suficient de motivat sa te implici 100% in aceasta calatorie timp de 1 an, asteptam CV-ul tau la adresa recrutare@uniqa.ro, pana marti, 10 mai. Iti promitem provocari si multa satisfactie de-a lungul acestei oportunitati, asa ca nu o rata!

Descrierea companiei

O data cu preluarea la finalul anului 2008 a companiei UNITA, prima companie cu capital privat din Romania, UNIQA Asigurari a devenit cea mai noua membra a UNIQA Group Austria - unul dintre cele mai dinamice si profitabile grupuri de asigurari din Centrul si Sud Estul Europei, lider al pietei austriece si jucator important pe toate cele 20 de piete in care are activitate, cu aproximativ 17 500 de angajati, 5,7 milioane de clienti si aproape 13 milioane de polite in 20 de piete regionale.

Cu un portofoliu complet de produse care respecta nevoile clientilor, dar si tendintele pietei, UNIQA Asigurari este unul dintre liderii pietei romanesti de asigurari generale, preocupandu-se permanent pe dezvoltarea de produse si solutii de asigurari integrate, adaptate nevoilor actuale si stilului de viata modern si dinamic.

UNIQA Asigurari numara in prezent, aproximativ 1 100 de angajati in 46 de sucursale si 101 de agentii, furnizand servicii pentru mai mult de 550 000 de clienti.

Obiectivul companiei este de a creste in mod sustinut si puternic pe piata locala de asigurari din Romania. Prin capacitatea fiecaruia dintre noi de a deveni cea mai buna versiune a sa, UNIQA Asigurari isi construieste succesul de business, creste prin oameni si isi construieste un avantaj competitiv din profesionalismul si angajamentul membrilor echipei sale, pentru ca valorile companiei stau la baza calitatii muncii acestora.

Prin implicare, orientarea catre comunitate, catre gasirea celor mai bune solutii de asigurare pentru imbunatatirea calitatii vietii, a sanatatii si a sigurantei, ii inspiram pe ceilalti , actionam intotdeauna cu profesionalism si oferim garantia unor servicii care corespund, cu adevarat, nevoilor clientilor UNIQA Asigurari.

Ca angajator, investim constant in formarea echipei noastre, cultivam talentul, dedicarea si entuziasmul fiecarui membru si impreuna ne indreptam toate resursele catre indeplinirea misiunii noastre: sa oferim clientilor siguranta si increderea in planurile lor de viitor.

Gandeste o cariera prin care sa te redescoperi alaturi de UNIQA Asigurari.

www.uniqa.ro

Publicat 3 mai 2022 Reactualizat 24 mai 2022 Expiră 2 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.