Ucenic - Lacatus mecanic intretinere si reparatii universale

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Programul de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă 2022-2024

Societatea HeidelbergCement România S.A. organizează un proces de selecție pentru ocuparea a 12 posturi vacante de Ucenic, pentru fabricile de ciment Fieni - jud. Dâmboviţa, Taşca – jud. Neamţ şi Chişcădaga – jud. Hunedoara, pentru calificarea prin ucenicie la locul de muncă în ocupaţia: Lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale.


Condițiile de ocupare a postului
Studii și experiență:

- Absolvent de învățământ obligatoriu;
- Nu este necesară experiența profesională anterioară.

Alte cerințe:
- Cunoștințe de bază de matematică;
- Cunoștințe de bază de fizică - mecanică;
- Conștiinciozitate;
- Curiozitate & capacitatea de a acumula noi cunoştinţe;
- Stabilitate emoţională;
- Atitudine pozitivă faţă de muncă / comportament productiv la locul de muncă.

Precizare:
Având în vedere cerințele legale privind programele de ucenicie nu se vor admite candidaturi ale unor persoane care dețin deja calificarea pentru ocupația de ”Lăcătuș mecanic de întreținere și reparații universale”.

Descrierea jobului

Descrierea programului
Programul de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă are ca obiectiv calificarea în ocupația de Lăcătuș mecanic întreținere și reparații universale, prin parcurgerea unui plan de formare profesională, în colaborare cu un furnizor autorizat, și a unui plan de muncă corelat cu activitatea de mentenanță mecanică dintr-o fabrică de ciment, sub îndrumarea unor coordonatori de ucenicie, specialiști cu experiență în domeniu din societatea noastră.

Programul are o durată de 24 de luni, implicând angajarea în fabricile noastre în baza unui contract de ucenicie. La finalul programului, participanții vor susține un examen de absolvire, în urma căruia vor obține un certificat de calificare profesională, recunoscut la nivel național şi european și în funcție de rezultatele obținute vor primi o ofertă de angajare în cadrul companiei.

Procesul de recrutare și selecție constă în următoarele etape:
- Testare scrisă a cunoștințelor teoretice din domeniile matematică și fizică - mecanică;
- Evaluare a compatibilității între profilul personal și profilul postului;
- Interviu.
Examenul, evaluarea si interviul se vor desfășura în perioada 4 – 25 Iulie 2022 (detaliile efective urmând a fi comunicate candidaților selectați).

În cazul în care considerați că îndepliniți cerințele de mai sus și sunteți interesat/ă de acest post, vă rugăm să trimiteți CV-ul dumneavoastră până la data de 30 Iunie 2022, la adresa recrutare@heidelbergcement.ro.

Doar candidaţii care corespund profilului comunicat vor fi contactaţi.

Descrierea companiei

Grupul HeidelbergCement, producător de ciment, betoane şi agregate, este lider mondial în domeniul materialelor de construcţii şi unul dintre cei mai importanţi investitori germani din România. Pe piața locală, HeidelbergCement România S.A. este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, agregate și betoane, având 3 fabrici de ciment, 19 stații de betoane, 7 cariere și 6 balastiere.
Publicat 2 mai 2022 Reactualizat 30 mai 2022 Expiră 1 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.