Publicat 28 Dec 2020 | Reactualizat 25 Ian 2021 | Expiră 28 Ian 2021

Treasury Sales SME Clients Coordinator - Timisoara

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Perioada determinata pana la data de 31 ianuarie 2023

Condiții minime de eligibilitate:


Absolvent studii superioare
Posesor certificare ACI Dealing
Experienta relevanta in domeniu sau similar
Limba engleza cel putin nivel mediu - obligatoriu
Cunostinte si capacitatea de aplicare corespunzatoare a reglementarilor legale in vigoare referitoare la cunoasterea clientelei, prevenirea si combaterea riscurilor de spalare a banilor si finantare a terorismului.

Alte competențe necesare:

Simt dezvoltat al responsabilitatii
Abilitati de comunicare
Aptitudini de vanzare
Atentie distributiva si rezistenta la stress
Capacitate de analiza

Descrierea jobului

Principalele responsabilități:

Contribuie la atingerea țintelor de buget și comerciale individuale și pe total divizie Retail, pe baza strategiei stabilite
Contribuie cu soluții și idei la creșterea performanței și atingerea bugetului
Asigura cresterea numarului de clienti si a indicatorilor comerciali prin prisma experientei personale in administrarea portofoliului alocat, atat la nivel individual cat si in cooperare cu alte departamente
Monitorizeaza si asigura cresterea gradului de satisfactie a clientilor bancii prin imbunatatirea relatiilor de afaceri cu cei existenti si dezvolta relatii noi

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Expirat
Treasury Sales SME Clients Coordinator - Timisoara  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close