Training and Development Specialist

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Varta reprezintă energia de care ai nevoie la fiecare pas, pentru a reuși.

Cu peste 130 de ani de istorie și inovație, suntem lider mondial în producția de baterii. Ne extindem activitatea din România și căutăm colegi noi în fabrica noastră din Brașov, care cred în respect, etică, solidaritate și performanță.
Ca membru ai echipei Varta, vei avea posibilitatea formării și dezvoltării într-un domeniu de viitor, având acces la un mediu de lucru modern, situat în orașul Brașov, cu un program flexibil de lucru.

Cerinte:

- Experienta anterioara in administrarea activitatii de training, evaluare si dezvoltare; (intre 2-5 ani)
- Competente specifice: abilitati de prezentare, analitice, initiativa si creativitate, abilitati de comunicare, negociere, spirit de echipa, orientare catre oameni;
- Capacitatea de a lucra cu supervizare minima si de a coordona proiecte;
- Cunostinte foarte bune de: Word, Excel, Power Point, Outlook
- Cunstinte de limba engleza: nivel foarte bun
- Studii superioare in domeniul Psihologic/Comunicare/Marketing;
- Certificat de Formator – reprezinta un avantaj;
- Alte cursuri sau specializari – reprezinta un avantaj;
- Abilitatea de a evalua in mod efcient, oferind feedback constructiv;
- Pasiune pentru dezvoltarea oamenilor, inovativ, solution focused;

Descrierea jobului

- Identifica nevoile de training ale angajatilor, stabileste scopurile si obiectivele instruirii si /sau prezentarilor, precum si metoda de instruire;
- Programeaza si organizeaza sesiunile de training;
- Evalueaza programul de training si a trainerului pe baza informatiilor de la participanti si manageri (chestionar de evaluare);
- Propune programe de dezvoltare, motivare si participa la implementarea lor;
- Se implica in planificarea si organizarea dezvoltarii profesionale ale angajatilor;
- Dezvolta si implementeaza metode de testare pentru a evalua progresul angajatilor in timpul perioadei de formare;
- Implementeaza sistemul de evaluare a performantelor si se implica in analiza potentialului si talentului – Managementul performantelor si talentelor (Performance and Talent Management).

Pe baza unui contract de muncă pe perioadă nedeterminată, îți oferim un pachet complex de beneficii, care include, printre altele: salariu competitiv, decontarea transportului, tichete de masa și cadou, cantină subvenționată, asigurare privată de sănătate, prime, bonusuri și ajutoare financiare.

Descrierea companiei

VARTA Microbattery GmbH este un producător mondial de baterii cu amănuntul cu o experiență de peste 130 de ani. Compania produce baterii customizate în multe sisteme electrochimice importante, precum și în toate tipurile și dimensiunile principale. Activitățile de producție acoperă o gamă largă de know-how în domeniile chimiei producției componentelor, proiectării și construcției mașinilor, producției celulare, asamblării bateriilor, proiectării electronice, dezvoltării de software.

Fabrica din Brașov reprezintă cea mai nouă locație Varta din Europa, cu accent principal pe asamblarea bateriilor pentru clienții internationali. Unitatea noastra a fost infiintata in anul 2014 si a inceput initial cu activitati de ambalare al bateriilor auditive iar progresiv fabrica VARTA a inceput asamblarea bateriilor de înaltă tehnologie pentru stocarea energiei, aplicații medicale respectiv industriale/robotice, precum și unelte electrice / grădină care sunt construite într-o gamă largă de produse pentru branduri bine cunoscute de nivel mondial.

Publicat 9 nov. 2021 Reactualizat 7 dec. 2021 Expiră 9 dec. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.