Publicat 26 Iun 2019 | Reactualizat 24 Iul 2019 | Expiră 27 Iul 2019

Trainer

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Rolul tau este de a educa, a forma si a modela!

Trainerul are responsabilitatea sa instruiasca, sa transmita cunostintele acumulate, de multe ori chiar sa schimbe atitudini si convingeri existente, un trainer are nevoie de o serie de calitati si sa fie bun cunoscator al psihologiei, sa poata oferi solutii fiecarei persoane in parte.
Este esential sa fii empatic si onest , sa ai rabdare pentru a identifica progresul si sa oferi feedback pozitiv cat si negativ atunci cand sunt comise greseli.
Va trebui sa fi implicat pentru a crea o atmosfera placuta in timpul procesului de invatare astfel incat sa ai atitudine de sustinere, incurajatoare pe tot parcursul trainingului.
Un trainer bun va indruma in mod consistent catre rezultat, cu obiective fixate catre standarde si niveluri ridicate de performanta. De asemenea este foarte importanta abilitatea de a asculta, sa impuna respect si credibilitate consolidat prin performantele personale cat si ale echipei.
Prin puterea exemplului va fi punctual,va cunoaste la nivel avansat limba engleza si va avea un limbaj adecvat folosind un ton eficient, cu bune abilitati de planificare, dorinta de invatare continua, avand un comportament de lider.

Descrierea jobului

Vom oferi cel mai motivant mediu de lucru, cu locatie exclusivista, posibilitati reale de avansare si initiere in management si lidership, posibilitatea de a coordona si monitoriza echipa pentru atingerea performantelor.
Pe langa salariul fix vor fi acordate bonusuri de performanta, contract de munca pe perioada nedeterminata si concedii legale.

Descrierea companiei

Loredana Art Line este companie cu vasta experienta in domeniul trainingului, orientata catre performanta cu activitate intr-un domeniu dinamic.

Expirat
Trainer  -  Loredana Art Line S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close