Trainer Optica & Vanzari

Lensa 1 poziție
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Descrierea jobului

Ce vei face la noi:

  • Vei livra training-uri in format fizic si online catre colegii tai din Lensa;
  • Vei instrui consilierii in ceea ce priveste portofoliul de produse Lensa precum si serviciile pe care le oferim clientilor
  • Vei concepe si adapta diverse programe de training la nevoile din companie: de la programe de specialitate in optica pana la tehnici de vanzare
  • Te vei asigura ca personalul din magazinele Lensa este bine instruit si vei fi indirect responsabil/a de performantele echipei
  • Vei intocmi planuri si calendare de training alaturi de training manager, managerii zonali si managerii de magazine

Ce ar trebui sa ai ca sa le poti face:

  • Experienta relevanta in Optica - vanzari in optica si/sau consultatii determinare dioptrii - obligatoriu
  • Experienta in livrarea de training-uri este ideala insa nu obligatorie
  • Excelente abilitati de comunicare & relationare
  • Bune abilitati de prezentare atat orala cat si vizuala
  • Bune cunostinte de operare PC: Microsoft Office & Google suite

Ce facem noi:

Lensa este unul dintre cei mai importanți jucători din piața de optică din România, lider în rândul retailerilor online de ochelari de soare, vedere, rame sau lentile de contact.

Povestea Lensa începe în 2013 cu, un business mic cu visuri mari ce s-a transformat an după an într-un adevărat fenomen. În centrul acțiunilor Lensa au stat întotdeauna clienții noștri, iar dorința de a fi mereu în pas cu preferințele lor a transformat Lensa într-un lider. Pe lângă magazinul online, în prezent, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din România – localizat în București și alte 16 showroom-uri în cele mai importante orașe din tară.

Misiunea noastră este să îi ajutăm pe oameni să vadă totul mai clar, purtând ceea ce îi reprezintă cel mai bine. În materie de rame și ochelari de soare, portofoliul Lensa numără peste 70 dintre cele mai renumite branduri la nivel mondial: Ray-Ban, Carrera, Vogue, Fendi, Givenchy, Gucci, Boss, Tommy Hilfiger, Prada, Dior etc., dar și branduri affordable, cum ar fi brandul Polarizen – marcă proprie – ce îmbină accesibilitatea cu cele mai noi tendințe. Categoria de lentile de vedere este și ea completă, având toți furnizorii importanți în portofoliu: Essilor, Hoya, Zeiss.


Lensa este primul reseller Ray-Ban autorizat în România și importator exclusiv ADORE, cel mai renumit brand italienesc de lentile de contact colorate.

Descrierea companiei

Lensa este atât compania cu cea mai rapidă creștere din piața de optică din România, cât și cel mai apreciat magazin de optică din România, iar misiunea noastră este să facem lumea să vadă bine, prin produse și servicii de optică de excepție, la îndemâna oricui. Transformăm felul în care pot fi văzute lucrurile, formând o lume mai educată, mai conștientă și mai responsabilă când vine vorba de sănătatea vederii.


Lensa este un brand 100% românesc, imaginat cu pasiune și încredere pentru a oferi o gamă completă de produse și soluții de protecție, corecție și îngrijire a vederii. Povestea începe în 2013 cu un mic magazin online de lentile de contact colorate și în timp transformă Lensa în unul dintre cei mai mari jucători pe piața de optică din România. Pe lângă magazinul online, Lensa deține cel mai mare showroom de optică din Europa Centrală și de Est, localizat în București, și alte 20 de showroomuri în cele mai importante orașe din țară: Arad, Bacău, Brașov, Brăila, București, Buzău, Cluj, Constanța, Craiova, Galați, Iași, Oradea, Pitești, Ploiești, Sibiu, Suceava, Târgu Mureș, Timișoara.


Lensa adună în portofoliu sute dintre cele mai renumite branduri de ochelari de soare și rame de vedere, dar și cei mai importanți furnizori de lentile de vedere, lentile de contact pentru orice tip de corecție și lentile de contact colorate. Portofoliul Lensa cuprinde o varietate de la branduri internaționale, sigure și de încredere, ce acoperă orice nevoie. Lensa înseamnă calitate de excepție prin tehnologii de ultimă oră, personal cu înaltă pregătire și un portofoliu de branduri și furnizori de încredere, de renume mondial.

Publicat 30 Mai 2022 Expiră 29 Iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.