TRAINER LIMBA FRANCEZA

Oraș de lucru
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ai o pasiune pentru limbi străine? Și noi! Vino în echipa Centrului de Limbi Străine A_BEST și inspiră alți oameni să facă o investiție în dezvoltarea lor.

A_BEST oferă de peste 13 ani posibilitatea angajaților și profesioniștilor din România, dar nu numai, să își crească rezultatele profesionale și să aibă o viață mai împlinită prin învățarea unei limbi străine.

Clienții A_BEST sunt în mare parte companii de top, atât mulținaționale, cât și naționale. Cei mai mulți dintre participanții la cursurile A_BEST vin din cadrul acestor companii, toți sunt absolvenți de studii superioare, își doresc o viață mai bună și vor să aibă mai mult succes în munca și în job-ul lor, iar noi, în cadrul A_BEST, îi ajutăm să facă exact acest lucru și, de aceea, avem nevoie de tine.

​Ce înseamnă să te alături echipei noastre, în calitate de trainer colaborator?

→ Ei bine, înseamnă că trebuie să fii absolvent sau absolventă a unei facultăți de Litere sau de Limbi Moderne.

→ Trebuie să ai minim 6 luni de experiență în predarea limbii străine țintă, pe care o stăpânești foarte bine, fie unui grup de persoane, fie în sesiuni individuale.

→ Și nu în ultimul rând, este necesar să poți lucra într-o manieră flexibilă.

Descrierea jobului

Alături de trainerii seniori și de coordonatorii de training A_BEST, vei învăța cum să îți organizezi sesiunile de curs, cum să folosești diversele platforme digitale pentru a pregăti orele, cum să îți gândești curricula de curs, astfel încât să fie atractivă și participanții să progreseze rapid de la o sesiune la alta, și - evident - cum să întocmești rapoartele de activitate pentru uz intern.
Alatură-te și tu echipei de traineri A_BEST - profesioniști care iubesc ceea ce fac, care se dezvoltă continuu și care au acces la certificări internaționale și la evenimente specifice cu reputație în acest domeniu.

Trimite-ne acum un CV actualizat pe adresa office@abest.ro sau aplică direct din secțiunea Cariere a site-ului nostru:https://abest.ro/ro/cariere/


Vino în echipa A_BEST! De-abia așteptăm să te cunoaștem!

* N.B.: Înainte a aplica, vă rugăm să citiți Politica noastra cu privre la prelucrarea datelor cu caracter personal (GDPR): https://abest.ro/ro/politica-de-confidentialitate/

Descrierea companiei

Centrul de Limbi Străine A_BEST A_BEST a fost înființat în 2008 și este în prezent unul dintre centrele independente de top pentru învățarea limbilor străine pentru români și expatriați. A_BEST oferă servicii lingvistice complete, la standarde internaționale: cursuri de limbi străine – limbaj general/ de afaceri/ specializat, open/ corporate; cursuri de limba română pentru expați; testări LCCI; cursuri autorizate ANC; testări ECL; pre-testări Cambridge; traduceri; interpretariat; audit lingvistic; ghidaj turistic în limbi de circulație internațională; sejururi lingvistice.

Cu un portofoliu de peste 15 limbi străine, trei acreditări internaționale și una națională, Centrul de Limbi Străine A_BEST a avut, din 2008 până în prezent, peste 380 de clienți persoane juridice (companii multinaționale sau naționale, din domenii diverse precum: FMCG, retail, logistică, banking, PHARMA, transporturi, banking, IT&C, TELECOM, asigurări, turism etc).

În ultimii 5 ani, echipa A_BEST a livrat peste 40.000 de ore de cursuri corporate de limbi străine, dintre care aproximativ 18.000 de ore în perioada de pandemie, integral online. Pentru detalii, vă invităm pe http://abest.ro/.

Publicat 3 iun. 2022 Reactualizat 1 iul. 2022 Expiră 3 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.