Publicat 31 Aug 2021 | Reactualizat 17 Sep 2021 | Expiră 30 Sep 2021

Trainee program in Retail Banking

24 posturi

Candidatul ideal

Căutăm următoarea generație care poate schimba banking-ul.
Începe-ți călătoria profesională alături de noi.

Timp de 6 luni înveţi de la cei mai buni specialiști ai ariei Retail Banking, eşti plătit pentru activitatea ta, iar la sfârşitul programului ai şansa să devi colegul nostru.

Descrierea jobului

Ce vei face?

  • vei oferi suport în analiza financiară
  • vei asigura asistență în analiza macroeconomică și sintetizarea previziunilor indicatorilor macroeconomici
  • vei asigura suport în activități specifice ariei Retail Banking

Ce așteptăm de la tine?
  • analiză financiară finanțe corporative și metode cantitative
  • abilități în interpretarea bilanțului și balanței unei companii
  • cunoștințe de utilizare Excel, Power Point
  • cunoștințe de limba engleză, cu bune abilități de comunicare verbală și scrisă

Descrierea companiei

UniCredit este o banca europeana de top, cu o retea internationala activand pe 50 de piete, cu mai mult de 8.500 de sucursale si pestede angajati. Grupul opereaza in 17 tari europene.

In Romania, oferim servicii si produse de inalta calitate pentru toate categoriile de clienti. UniCredit Bank isi propune sa mentina permanent clientul in centrul activitatilor sale, sa fie un partener cu care se lucreaza usor si sa fie o parte foarte activa a comunitatilor in care isi desfasoara activitatea.

Suntem una dintre principalele institutii financiare din Romania, angajator recunoscut international pentru excelenta in managementul oamenilor si pentru orientarea sa permanenta catre performanta, in toate ariile de activitate.

Pe plan extern, dorim sa fim considerati o companie in care oamenii pot avea incredere. Intern, dorim ca angajatii nostri sa se poata identifica cu valorile companiei, si impreuna, prin tot ceea ce facem, sa contribuim la crearea unui mediu de lucru remarcabil.

Invatarea este o experienta ce se desfasoara pe parcursul intregii noastre vieti, fiind esentiala pentru dezvoltarea personala si profesionala. In cadrul UniCredit Bank oferim angajatilor oportunitati si instrumente de invatare diverse in vederea dezvoltarii carierei, tinand cont de nevoile specifice ale fiecaruia.

In consecinta, ne angajam in diferite activitati si proiecte pentru a incuraja conduitele ce respecta modelul nostru de valori si pentru a crea o atmosfera de transparenta, avand ca scop dezvoltarea profesionala a colegilor si evaluarea corecta a performantelor lor.

Te asteptam in echipa noastra! #dowhatmatters

Trainee program in Retail Banking  -  UniCredit Bank

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close