Publicat 11 Mar 2021 | Reactualizat 08 Apr 2021 | Expiră 18 Apr 2021

Trainee Inginer (152508)

8 posturi |  Aplicare externa
Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.

Descrierea jobului

Vino să digitalizăm împreună lumea energiei!

GraduatE.ON, programul pentru absolvenţi, este super-puterea noastră prin care, de mai bine de 15 ani, investim în tineri. Pe parcursul acestor ani s-au angajat prin acest program peste 140 de trainee, dintre care 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns să coordoneze echipe sau proiecte.

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura în E.ON: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți și să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.

Află dacă te califici pentru poziția de TRAINEE INGINER:

  • Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master în domeniul tehnic;
  • Ne dorim tineri cu background teoretic solid în domenii de studiu precum Energetică, Electrotehnică, Instalații, Ingineria Petrolului și a Gazelor Naturale, Inginerie Economică și specializări conexe, dar nu numai;
  • Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;
  • E necesar să ai cunoștințe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
  • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
  • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.

Ce îți oferim?
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
  • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
  • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.


Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici.
Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare, dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.


P.S. Întregul proces de recrutare se va desfășura online, în condiții de siguranță pentru toți candidații. Astfel, dacă îți făceai griji cu privire la eventualele deplasări pentru Centrele de Evaluare, să știi că nu va fi cazul în acest an.

Mai multe informaţii despre GraduatE.ON, etapele de recrutare şi experienţele colegilor care au participat până acum la program (de la primele ediţii până la cele mai recente), găseşti aici: https://bit.ly/3uUNplm.

Descrierea companiei

Noul E.ON este unul dintre cei mai puternici operatori ai rețelelor și a infrastructurii energetice europene, precum și un furnizor de soluții avansate pentru mai mult de 50 de milioane de clienți. Suntem prezenţi în 15 țări și avem un total de peste 75.000 de angajați, iar acest lucru ne permite să contribuim activ la accelerarea tranziției energetice în Europa. E.ON își propune să transforme fundamental lumea energiei, pornind cu focalizarea atenției pe două zone de creștere sustenabilă și achiziția companiei innogy. Fiind unul dintre cei mai mari furnizori de servicii energetice din Europa, vom stimula tranziția energetică în România și în Europa. Combinarea expertizei celor două companii va face, de asemenea, ca E.ON să devină un pionier în dezvoltarea de soluții noi și inovatoare, și să atragă cele mai strălucite minți în sectorul energetic.

Ai aplicat
Aplică
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Trainee Inginer (152508)  -  E.ON

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close