Publicat 24 Feb 2020 | Reactualizat 23 Mar 2020 | Expiră 06 Apr 2020

Trainee Economist (111722)

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Descrierea jobului

GraduatE.ON, progrаmul pentru absolvenţi, еste supеr-putеrea noаstră prin cаre, de mаi bine dе 14 ani, invеstim în tineri. Pe parcursul аcеstor ani s-аu angajat prin аcеst program peste 140 de trainee, dintre care aproximativ 80% și-au construit mai departe o carieră în cadrul companiei noastre și mai mult de jumătate au ajuns în poziții de specialiști sau de coordonare.

Am pregătit tot ce ai nevoie pentru ca și tu să îți începi aventura: un job stabil cu beneficii atractive, stagii diverse ca să îți dai seama unde te potrivești cel mai bine, plus mentori numai unul și unul.

Îți oferim un program de dezvoltare pe parcursul a 24 de luni în care vei avea ocazia să ne cunoști, să înveți, să explorezi diverse departamente din cadrul companiei noastre și să îți dai seama unde te potrivești tu cel mai bine. Noi ne vom asigura că vei fi sprijinit pe tot parcursul acestei experiențe.


Verifică dacă te califici pentru poziția de TRAINEE ECONOMIST/ BUSINESS ADMINISTRATION / SALES

Căutăm studenți în ultimul an, nivel licență sau master, cu rezultate bune în domeniile: Finanţe, Contabilitate, Management, Marketing, Administrarea Afacerilor sau arii conexe;
Apreciem în mod deosebit dacă ai interese și activități extracurriculare – organizații studențești, voluntariat, sesiuni de comunicări științifice;

  • Ne aşteptăm să ai cunoştinţe bune de Microsoft Office şi limba Engleză;
  • Ne dorim să ai disponibilitatea de a călători și a efectua stagii în diferite orașe din țară;
  • Dacă îți place să lucrezi în echipă, ai abilități analitice excelente și comunici cu ușurință, îți dăm ocazia să pui în practică cunoștințele acumulate.

Ce îți oferim?
  • Contract de muncă pe perioadă nedeterminată și un pachet de beneficii atractiv, inclusiv asigurare medicală privată, pensie privată, primă de vacanță;
  • Mentorat, cursuri, evenimente profesionale, implicare în proiecte;
  • Dacă vei demonstra implicare pe parcursul stagiilor, la finalizarea programului GraduatE.ON îți vei fi pus deja bazele unei cariere de succes în E.ON.

Dacă îndeplinești criteriile mai sus menționate - te invităm să aplici.
Procesul de recrutare este unul complex și implică mai multe etape de selecție și departajare dar echipa noastră te va sprijini de-a lungul acestui proces.

Mai multe informaţii despre GraduatE.ON, etapele de recrutare şi experienţele colegilor care au participat până acum la program (de la primele ediţii până la cele mai recente), găseşti aici: http://eon.li/AfWyF.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Trainee Economist (111722)  -  E.ON Servicii

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close