Publicat 02 Ian 2016 | Reactualizat 30 Ian 2016 | Expiră 03 Feb 2016

Traducator franceza

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Esti o persoana energica si crezi in valorile inspirate din sport ( vitalitate si responsabilitate).
Cunosti foarte bine limba FRANCEZA (nivel avansat) si vrei sa capeti experienta in traducere.
Ai urmat o facultate de profil sau ai o pregatire/un master in domeniul traducerilor/interpretariat sau ai o pregatire care sustine nivelul de franceza avansat indiferent de parcursul scolar/universitar de pana acum.
Ai spirit de echipa si iti place sa practici sport in timpul tau liber sau/si impreuna cu echipa ta.
Esti dornic sa te dezvolti si sa evoluezi, sa iti aduci contributia la cresterea companiei prin calitatea si responsabilitatea profesiei tale, prin idei noi, proiecte noi.
Esti gata sa preiei proiecte si sa cresti alaturi de echipa ta, in tara sau international...

Descrierea jobului

Faci parte ca TRADUCATOR din echipa tanara si entuziasta a Departamentului de Comunicare Decathlon Romania, care isi desfasoara activitatea in sediul principal din Bucuresti.
Garantezi calitatea informatiilor despre produsele Decathlon in magazinele din tara si pe site-ul decathlon.ro, validezi si participi activ alaturi de responsabilii tuturor tarilor Decathlon la proiectele de traducere ale filmelor de publicitate sau ale altor suporturi de comunicare.
Esti garantul unei imagini corecte a comunicarii companiei.
Reprezinti contactul departamentelor cu Marcile Pasiune si cu agentiile de traducere si te implici in proiectele departamentului de comunicare in care aptitudinile tale sunt necesare.
Lucrezi cu un program de traducere automata si iti aduci contributia in eficientizarea sistemului. Participi activ la animarea echipei tale.
Esti pregatit pentru proiecte ce iti vor dezvolta potentialul pentru a ajunge in directia de evolutie dorita de tine, oricare ar fi aceea (translation manager, comunicare, HR, manager departament, finante, director magazin, etc.)
Esti gata sa impartasesti cunostintele tale echipei prin traininguri si stagii al caror responsabil vei fi.
Esti gata sa te dezvolti si sa cresti intr-o companie lider european in retail de produse sportive si al valorilor sportului !
ATUNCI TE ASTEPTAM CU DRAG IN ECHIPA NOASTRA! DEPUNE CV PE ADRESA [email protected]
cu titlul : pt job traducator ianuarie 2016.
Pana pe data de 25.03.2016

Descrierea companiei

RETAIL, PRODUCTION in sports products and services.

Expirat
Traducator franceza  -  Decathlon Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close