Publicat 06 Mar 2018 | Reactualizat 03 Apr 2018 | Expiră 06 Apr 2018

TRADUCATOR - FULL TIME / STAGIU FRANCEZA

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

DACA ESTI...


Esti o persoana energica si crezi in valorile inspirate din sport (generozitate, sinceritate, vitalitate si responsabilitate)?

Cunosti foarte bine limba FRANCEZA (nivel avansat) si vrei sa capeti experienta in traducere?

Ai spirit de echipa si iti place sa practici sport in timpul tau liber sau/si impreuna cu echipa ta?

Esti dornic sa te dezvolti si sa evoluezi, sa iti aduci contributia la cresterea companiei prin calitatea si responsabilitatea profesiei tale, prin idei noi, proiecte noi?

Esti gata sa preiei proiecte si sa cresti alaturi de echipa ta, in tara sau international?

Descrierea jobului

RESPONSABILITATILE TALE:

Faci parte ca TRADUCATOR din echipa tanara si entuziasta a Departamentului de Comunicare Decathlon Romania, care isi desfasoara activitatea in sediul principal din Bucuresti.

Garantezi calitatea informatiilor despre produsele Decathlon in magazinele din tara si pe site-ul , validezi si participi activ alaturi de responsabilii tuturor tarilor Decathlon la proiectele de traducere ale filmelor de publicitate sau ale altor suporturi de comunicare.

Esti garantul unei imagini corecte a comunicarii companiei.

Reprezinti contactul departamentelor cu Marcile Pasiune si cu agentiile de traducere si te implici in proiectele departamentului de comunicare in care aptitudinile tale sunt necesare.

Lucrezi cu un program de traducere automata si iti aduci contributia in eficientizarea sistemului. Participi activ la animarea echipei tale.

Esti pregatit pentru proiecte ce iti vor dezvolta potentialul pentru a ajunge in directia de evolutie dorita de tine, oricare ar fi aceea (translation manager, comunicare, HR, manager departament, finante, director magazin, etc.)

Esti gata sa impartasesti cunostintele tale echipei prin traininguri si stagii al caror responsabil vei fi.

Esti gata sa te dezvolti si sa cresti intr-o companie lider european in retail de produse sportive si al valorilor sportului !

Descrierea companiei

Decathlon, un brand care propune mărci inovatoare pentru plăcerea tuturor sportivilor. Suntem 70 000 de colaboratori Decathlon care lucrează zilnic pentru a atinge un scop comun, și anume să facem accesibile unui număr cât mai mare de persoane plăcerile și avantajele sportului. În toate țările în care avem filiale, împărtășim o cultură a companiei puternică și unică, consolidată de cele două valori care ne reprezintă: vitalitate și responsabilitate. La Decathlon, inovația este în centrul tuturor activităților: de la cercetarea de piață, până la conceperea produselor, design, producție și logistică. Echipele celor 20 de mărci pasiune Decathlon își folosesc toată energia pentru a concepe produse tehnice, simple și cu un design atractiv, la cele mai mici prețuri. Produsele noastre sunt destinate tuturor sportivilor, de la începători la profesioniști, și sunt disponibile exclusiv în magazinele Decathlon.
http://cariere-decathlon.ro

Ai aplicat
Expirat
TRADUCATOR - FULL TIME / STAGIU FRANCEZA  -  Decathlon Romania
Ai aplicat
Expirat