Publicat 13 Sep 2017 | Expiră 14 Oct 2017

TRADE REPRESENTATIVE - VODAFONE - IALOMITA, HUNEDOARA

2 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- persoana dinamica, rezistenta la stres,
- organizata, ambitioasa, orientata catre client si catre rezultat,
- detine abilitati foarte bune de prezentare, relationare interpersonala si de negociere.
- dispus la activitate de teren

Descrierea jobului

Are ca obiectiv principal vanzarea produselor de telefonie mobila si va actiona in fiecare vizita in locatiile de pe ruta in acest scop, asigurand un stoc minim pe fiecare categorie de produs .

RESPONSABILITATI :

- Este responsabil de implementarea şi menţinerea standardului de prezentare a mărfii definit de companie şi are datoria de a căuta şi propune metode de îmbunătăţire a acestuia.

- Se asigură că standardul vizual al companiei este protejat şi actualizat permanent prin materiale publicitare permanente, semipermanente sau periodice (promotionale).

- Schimbă / actualizează materialele publicitare şi materialele specifice de comunicare şi menţine toate elemementele şi echipamentele de semnalizare în perfectă stare de curăţenie şi funcţionare.

- Dezvoltarea şi menţinerea unor relaţii cordiale cu patronii şi cu angajaţii din magazine şi consultanţa oferită acestora sunt esentiale pentru succesul acestui post.

- Oferă consultantţă angajaţilor şi patronilor de magazine din aria acoperită şi contribuie la instruirea lor asupra standardelor de expunere şi semnalizare a mărfii, asupra menţinerii standardului de imagine şi în mod deosebit asupra ofertelor promoţionale de produse

- Colectează şi raportează informaţii şi date despre retaileri şi clienţi

- Intocmeşte rapoarte de vizită în locaţii, rapoarte de merchandising şi rapoarte de vânzare.

BENEFICII:

- pachet salarial atractiv
- masina de serviciu, laptop, smartphone,
- traininguri specializate.

Descrierea companiei

IPP - Instore Power Provider este jucător principal pe piata serviciilor de marketing pentru retail din Romania, cu o cifra de afaceri cumulata de 21,2 mil EUR, asigura clienților săi, producători si retaileri internaționali, servicii de reprezentare comercială, mercantizare, monitorizare, leasing de personal, formare si cerfiticare comercială.

Expirat
TRADE REPRESENTATIVE - VODAFONE - IALOMITA, HUNEDOARA  -  INSTORE POWER PROVIDER S.R.L.