Publicat 08 Aug 2011 | Expiră 09 Sep 2011

Trade Marketing Manager

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Experienta in Trade Marketing Management in companii FMCG minim 2 ani
Specialist in:
- implementarea campaniilor de marketing
- promovarea produselor la locul vanzarii

Descrierea jobului

Coordoneaza o echipa de minim 30 persoane
Impementeaza standardele de merchantizare

Pentru clientul nostru, companie multinationala care actioneaza in domeniul produselor alimentare, recrutam Trade Marketing Manager.
Va rugam frumos sa aplicati doar daca aveti minim 2 ani experienta in Trade Marketing, in FMCG. CV-urile care nu indeplinesc aceasta cerinta nu vor fi selectate.

Salariul - 1200 euro.

Descrierea companiei

CBC ROMANIA ocupa locul 4 in topul firmelor ce activeaza pe piata Trainingului si a consultantei strategice in domeniul managementului companiei din Romania.
Angajatii companiei sunt specialisti cu experienta de cel putin 10 ani in domeniul vanzarilor si al managementului si care beneficiaza de programe profesionale de gestionare a carierei si a performantelor acestora.
Clientii companiei sunt companii nationale si multinationale care beneficiaza de consultanta de inalt nivel profesional, datorita experientei practice si profesionala a consultantilor CBC Romania.

noi stim, noi putem, noua ne pasa!

Expirat
Trade Marketing Manager  -  CBC Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close