Trade Accountant - Bucuresti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Industrii
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Gi Group Romania is searching for a Trade Accountant for our client, a Canadian grain handling business, the nation's largest grain handler, with its historic formative roots in prairie grain-handling cooperatives.

Requirements:
 • University Degree in Accounting or Economics;
 • Fluent in English, speaking and writing;
 • At least 1-2 years experience in Accounting;
 • Excelent organizing abilities and great attention to to detail;
 • PC literate, Excel and Word.

Descrierea jobului

Responsibilities:
 • Review acqusitions documents assure that are compliant with internal procedures and applicable legislation;
 • Review transactions in the accounting/operational system and assess acuracy/completeness of the recordings and unblock them for payments;
 • Effectively communicate with Logistic Department on findings and assure that are timely followed/solved;
 • Update financial data in database to ensure that information will be accurate and immediately available when needed;Assist senior chief accountant in the preparation of reports if needed;
 • Assist with other accounting projects;
 • Work on special projects, as assigned.
Benefits:
 • The employment is made on the basis of an indefinite contract;
 • It offers a competitive salary and a range of flexible extra-salary benefit
For more details you can contact our colleague Daniela Georgiana Resmerita at the email address daniela.resmerita@gigroup.com.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala.

Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305. Gi Group are o prezenta în peste 57 de tari din Europa, America, Asia și Africa și este capabil sa servească tot felul de clienți.

Compania are cunoștințe și expertiza puternice în nevoile globale de personal multinational și a implementat soluții (de exemplu, servicii gestionate de site, furnizor principal, centru de evaluare), divizii specializate și echipe dedicate locale și internaționale. Gi Group își propune sa contribuie prin serviciile sale, ca jucător cheie la evolutia pietei si sa sublinieze valearea personala și sociala a muncii. Prin urmare, activitatea fiecarei companii individuale din grup se bazează pe un set de valori în concordanta cu abordarea Gi Group fata de piața muncii și societatea civila în care își desfășoară activitatea. Compania crede în colaborare, pasiune, durabilitate și responsabilitate.

Gi Group se mandreste cu o echipa unita, pasionata de munca pe care o face și dornica sa învețe permanent. Oamenii Gi Group sunt mandri de ceea ce fac și cred cu tarie ca munca lor ar trebui să fie desfasurata întotdeauna în măsura posibilităților lor de a crea valoare pentru oameni și companii, oferindu-le soluții simple și clare.

Gaseste-ti locul de munca în întreaga lume Gi Group!

Publicat 19 oct. 2021 Expiră 18 nov. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos