Topograf/Junior topograf

Avis Topocad S.R.L. 3 poziții
Anunț verificat

Anunț verificat

Textul acestui anunț a fost verificat de echipa eJobs pentru a elimina posibile greșeli sau conținut discriminatoriu.

Candidatul Ideal

AVIS TopoCAD se afla in cautare de colegi noi pentru a ni se alatura in proiectele in care suntem implicati.
In acest moment suntem prezenti pe santiere de constructii in Bucuresti si in Constanta, insa in viitor preconizam implicarea in alte proiecte nationale si internationale.
Cautam oameni energici, interesati de domeniul nostru de activitate care isi doresc sa se dezvolte profesional in acest sens.
Avem 3 posturi disponibile: 1 post pentru topograf si 2 posturi pentru ajutor de topograf.
Daca ai experienta in efectuarea masuratorilor cu echipamente GNSS si statia totala ai putea conduce o echipa, unde alaturi de un ajutor de topograf ar trebui sa efectuezi masuratori sau trasari ale elementelor de interes.
Daca esti inca student dorind sa devii inginer geodez/topograf sau ai deja studii absolvite in acest domeniu insa nu ai experienta, atunci esti unul dintre candidatii ideali.
Alaturi de colectivul nostru vei avea ocazia sa capeti experienta in utilizarea echipamentelor topografice si in folosirea solutiilor software dedicate domeniului nostru.
Sau poate ca nu ai avut vreo legatura cu topografia pana acum, insa esti interesat de o sursa sigura de venit, iar in acest caz te-ai putea face util drept ajutor de topograf, experienta care iti va putea deschide noi oportunitati profesionale in viitor.

Descrierea jobului

Vei activa in proiecte de topografie inginereasca, pe santiere de constructii sau vei participa la efectuarea masuratorilor diferitelor obiective solicitate de catre beneficiarii nostri. Ne intereseaza noi colegi care sa participe activ la masuratorile in teren, insa cu siguranta vei putea invata si modalitati de prelucrare ale acestora utilizand softurile specifice domeniului topografic.
Nu este o munca deloc grea, insa rolul tau este foarte important in cadrul echipei pe care o vei forma.
Vei folosi echipamente GNSS si/sau statia totala pentru a efectua masuratori topografice de ridicare sau de trasare a elementelor de interes alaturi de un ajutor de topograf.
Vei marca in teren cu marker-ul punctele de interes dupa indicatiile topografului sau vei bate picheti (metalici sau din lemn) acolo unde iti este indicat ori vei ajuta la efectuarea masuratorilor prin pozitionarea corecta a prismei dupa sugestiile topografului.
Ai ocazia sa inveti lucruri noi in fiecare zi, rolul echipei topografice fiind foarte dinamic, iar in momentul in care vei fi pregatit vei ajunge sa avansezi catre urmatoarea pozitie, respectiv cea de topograf, atunci cand tu vei conduce o echipa si vei invata colegi noi, aflati la inceput de cariera precum ai fost tu trainuit la inceput.
Trebuie sa fii serios si implicat in ceea ce vei face si trebuie sa realizezi importanta deosebita pe care o reprezinta segmentul topografic in fiecare proiect.
Ne intereseaza disponibilitatea de deplasare a candidatilor, asigurand diurna, cazare si transport pentru proiectele care se desfasoara inafara Bucurestiului.
Salariul net oferit se situeaza intre 2500 lei - 5500 lei in functie de pregatirea si experienta candidatului.
Suntem flexibili si sunt sigur ca vom gasi impreuna o solutie unanim acceptata atata timp cat timp iti doresti sa lucrezi si ai dorinta de cunoastere.

Descrierea companiei

AVIS TopoCAD a fost fondata in anul 2011 si activeaza in domeniul masuratorilor topografice. In portofoliul nostru se regasesc numeroase lucrari de cadastru, proiecte de constructii si de topografie inginereasca.

Folosim echipamente topografice produse de companii de renume mondial in domeniul nostru precum Leica, Sokkia, Stonex etc., si solutii software consacrate in topografie, iar datorita lor putem avea incredere in masuratorile pe care le efectuam.

Ne defineste implicarea si siguranta lucrului bine facut. Suntem ambitiosi si dedicati proiectelor pe care le sustinem, incercand in fiecare clipa sa obtinem precizia maxima in conditiile date. Domeniul topografic este unul foarte dinamic si nu tocmai usor, insa de fiecare data am gasit solutii pentru a ne atinge obiectivele, perseverenta noastra oferindu-ne rezultatele asteptate.

Ne aflam intr-o perioada de dezvoltare a companiei si dorim sa aducem aproape de noi oameni care sa ne impartaseasca dedicarea si rigoarea exercitarii meseriei de inginer geodez/topograf.

Impunem o lista de proceduri tehnice bine-definita ce ne confera o precizie ridicata a serviciilor oferite beneficiarilor.

Suntem un colectiv tanar si te asteptam alaturi de noi sa te sprijinim in demersul tau de a ajunge un topograf experimentat, asta daca nu esti unul deja, iar in acest caz speram sa te alaturi noua in proiectele diverse in care suntem implicati sau in cele viitoare pe care urmeaza sa le demaram bazandu-ne pe capacitatile tale de a confirma statutul de topograf sigur si leader de echipa.

Publicat 28 Sept. 2022 Reactualizat 5 Oct. 2022 Expiră 5 Oct. 2022
Administrare cookies 🍪

Folosim cookie-uri pentru a-ți oferi o experiență presonalizată.

Permite activarea pentru a beneficia de avantajele lor.

Poți administra oricând setările aici.