de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 03 Mai 2019 | Reactualizat 31 Mai 2019 | Expiră 03 Iun 2019

TLD - Reprezentant vanzari ( perioada determinata)

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii medii;
- Minim 2 ani experienta in vanzari in domeniul bunurilor de larg consum (FMCG), vanzare directa si LKA / IKA/Horeca;
- Cunostinte medii de operare PC (Word, Excel); intocmire rapoarte specifice;
- Permis conducere categoria B;
- Cunoasterea pietei de distributie locale;
- Abilitati negociere;
- Atentie la detalii si orientare catre obtinerea de rezultate;
- Gandire analitica si abilitati de solutionare a problemelor;
- Comunicare si lucru in echipa.

Descrierea jobului

- Atingerea obiectivelor de vanzare si distributie, mercantizare si spatiu la raft pentru clientii importanti alocati (piata traditionala / LKA / IKA/ Horeca);
- Dezvoltarea unei relatii eficiente si profesionale cu portofoliul de clienti;
- Largirea portofoliului de clienti;
- Implementarea politicii de vanzare si activitati de trade marketing;
- Introducerea comenzilor de marfa si a informatiilor solicitate in sistemul informatic si transmiterea lor catre distribuitori;
- Raportare in sistemul intern al companiei folosind tableta.

Zona alocata: Vrancea

Beneficii:
- Masina de serviciu
- Telefon de serviciu
- Bonuri de masa
- 1 kg cafea

Descrierea companiei

Strauss România, filiala Grupului istraelian Strauss, activeaza pe piata din Romania din 1994 si este una dintre cele mai importante companii producătoare de cafea de pe piaţa locală. Strauss România este o companie 360 grade ce oferă consumatorilor nu doar cafea, ci şi produse complementare. Fiind activă pe piaţa de retail, dar si cu solutii pentru Away From Home (HoReCa, Offices & Traffic Locations ), compania a dobândit de-a lungul anilor o expertiză solidă pe piaţa cafelei. Portofoliul companiei include brandurile Doncafe , Totti, Amigo, FORT, Tea Tales, BeanZ Cafe, Choco Divino, care se bucură de o reputaţie foarte puternică, atăt în România, cât şi la nivel internaţional. Varietatea mare de branduri de cafea, de la economy până la cele premium, sunt special create pentru consumatorii români, în urma studiilor de calitate amănunţite, întreprinse periodic, pentru a satisface o gamă extinsă de gusturi şi preferinţe.

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal este importanta pentru noi. In aces sens, va informam ca in momentul in care aplicati la acest post, datele dvs. personale incluse în CV, precum și în celelalte documente transmise de către dvs. în scopul recrutării (precum scrisoarea de intenție, recomandările furnizate, după caz) vor fi utilizate de către STRAUSS ROMANIA SRL în scopul selectiei, pentru postul la care ati aplicat.

Procesul nostru de recrutare si selectie presupune validarea CV-ului cu managerul direct, verificarea candidatilor prin sondaj, pe site-urile de socializare (LinkedIn, Facebook, Instagram etc) si, in anumite cazuri, aplicarea de teste profesionale si psihometrice si verificarea referintelor.

Informațiile referitoare la prelucrarea datelor cu caracter personal în acest context sunt disponibile în cadrul politicii de confidențialitate aici.

Doar candidatii selectati vor fi contactati si vor primi detalii suplimentare privind procesul de recrutare si selectie cat si modul in care sunt prelucrate si stocate datele personale.

Expirat
TLD - Reprezentant vanzari ( perioada determinata)  -  STRAUSS Romania (Doncafe)

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close