Publicat 28 Aug 2019 | Reactualizat 27 Sep 2019 | Expiră 28 Sep 2019

TINICHIGIU, VOPSITOR SI MECANIC AUTO URGENT

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-Energic și responsabil
-Spirit de echipă
-Atitudine pozitivă și proactiva
-dinamic, riguros și autonom.
-Permisul de conducere categoria: B
-Ideal vorbitor de limba franceza (nu este o obligatoriu)

Descrierea jobului

Persoană formata în domeniu, sau o experiență dovedită în tinichigerie, vopsitorie sau mecanica automobilelor.
Ești tinichigiu, vopsitor sau mecanic auto.
Program de lucru, de luni pana vineri 39h pe săptămână,
un salariu intre 1400€ si 1800€ pe luna, o bună asigurare medicala si propunem mai multe tipuri de contracte de munca, CDD de 3 luni, 6 luni, sau CDI contract pe durata nedeterminata.
O persoana Franco-Romana va face toate demersurile administrative,inclusiv traduceri si consiliere, pt o integrare mai rapida.

Misiunile tale sunt: diagnosticarea, controlul si repararea vehiculelor în mod autonom, reparații și revizii ale vehiculelor în conformitate cu metodele de lucru și normele de securitate.

Dacă dorești să faci parte din echipa noastră,
te rugăm să trimiteți CV-ul tău la adresă următoare :
mail: remy.moga@car-reseau.com
tel: +33 7 76 11 11 58

Descrierea companiei

​Compania a luat naștere în 1974 Este regizată de Hervé și Vincent FERRON astăzi Cu un total de aproximativ de 30 de companii pentru aproximativ 500 de angajați, in mai multe domenii de activitate in special DOMENIUL AUTO si are in gestiune in jur de 50 de garaje in orașe diferite... in jurul sediului care se afla in orașul Etrelles.

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

TINICHIGIU, VOPSITOR SI MECANIC AUTO URGENT  -  CAR RESEAU

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close