Publicat 30 Dec 2016 | Reactualizat 24 Feb 2017 | Expiră 01 Mar 2017

TINICHIGIU SI PREGATITOR / VOPSITOR AUTO

20 posturi
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Este necesara abilitatea de a lucra independent, dexteritate si rapiditate.
Veți avea sansa de a ajunge să cunoasteti cele mai noi și cele mai moderne tehnologii in domeniul de intretinere, indreptare, pregatire si vopsire a autoturismelor.
Veti avea oportunitatea sa lucrati intr-un mediu foarte dinamic, in care sa va dezvoltati cunostintele privind tehnologiilor de aplicare si uscare a vopselei.
Este necesara cunoasterea limbii engleze, franceze sau germane la nivel conversational, cat si dorinta de imbunatatire a cunostintelor lingvistice.

Descrierea jobului

Pentru companiile colaboratoare din Belgia, cautam persoane care sa aiba experienta in executarea de reparatii si de lucrari de pregatire- vopsire pentru autoturisme, camioane, trailere autotractoare, semiremorci, basculante.
Inlocuire/indreptare parti avariate ale caroseriilor cu ajutorul preselor hidraulice manuale, bancuri de îndreptare hidraulice etc.
Executarea de lucrari de sudura pentru componentele caroseriei.
Verificarea şi repararea suprafeţelor caroseriei.
Pregătirea, polisharea, vopsirea şi retusarea caroseriei .
Pregătirea masinii inainte de vopsire: slefuire, chituire, vopsire, finisare si polishare
Aplicarea primer-ului și stratului principal de vopsea, amestecarea vopselei, alegerea corecta a culorii și nuanței.

Descrierea companiei

Accent România si-a inceput activitatea in iulie 2010 datorita unei cerinte tot mai mari de angajati/muncitori in anumite profesii (greu de gasit) de pe teritoriul Belgiei.Accent Jobs face parte din "the House of HR" care incorporeaza mai multe companii specializate in Resurse Umane.Accent Jobs are ca obiectiv atingerea celui mai inalt nivel al segmentului de pe piata de intermediere si transformarea unei slujbe temporare intr-una permanenta.
Accent Jobs plaseaza angajatul pe primul loc, motiv pentru care am fost selectati de 10 ori la rand Cel Mai Bun Angajator Belgia.Accent Jobs Romania selecteaza si angajeaza candidati care doresc sa lucreze si sa traiasca in Belgia pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, Accent Jobs incurajeaza intregul proces de adaptare al candidatilor romani, atat prin suportul informational acordat de colegii nostri din Belgia cat si suportul moral generat de posibiltatea mutarii ulterioare a familiei candidatului.
Oportunitatea muncii in Belgia sustine dezvoltarea profesionala a candidatului, fapt potentat de increderea companiilor belgiene ( posibilitatea cursurilor de perfectionare ) si de toate avantajele aferente unui angajat belgian.
Asteptam sa ne contactati la biroul nostru din Cluj pentru va pune la dispozitie toate detaliile necesare angajarii in Belgia, la numarul de tel:0264333355/0264333335 sau la adresa de mail:cluj@ro.accent.jobs

Expirat

• Datele de identificare ale tuturor companiilor care publica anunturi de recrutare pe eJobs.ro sunt verificate de consultantii nostri. eJobs.ro nu influenteaza, insa, procesul de recrutare desfasurat de catre companii.

• Analizati cu atentie informatiile din cadrul anunturilor de recrutare! Daca aveti dubii in privinta veridicitatii anumitor date sau in cazul unor solicitari suplimentare ale angajatorilor (trimiterea de documente personale, sume de bani etc.), va rugam sa ne scrieti la contact@ejobs.ro.

TINICHIGIU SI PREGATITOR / VOPSITOR AUTO  -  ACCENT JOBS FOR PEOPLE ROMANIA S.A.