Publicat 16 Mai 2019 | Reactualizat 13 Iun 2019 | Expiră 16 Iun 2019

Tinichigiu auto

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Adecco Resurse Umane este in cautarea unui Tinichigiu auto pentru clientul sau, service auto care ofera servicii complete pentru o gama larga de autoturisme.

Candidatul ideal:

- Studii medii finalizate
- Experienta pe o pozitie asemanatoare
- Permis auto cat. B
- Bune abilitati de comunicare, lucru in echipa

Descrierea jobului

Descriere job:

- Realizarea lucrarilor de tinichigerie la autovehicule conform comenzilor de atelier
- Ridicarea pieselelor si a materialelor, de la depozitul piese de schimb, in functie de cerintele comenzii de lucru
- Inscrierea pe comanda de atelier a tuturor lucrarilor suplimentare si necesare, constatate ulterior sau executate
- Verificarea prin inspectie finala cu dispozitive, echipamente si tehnologii specifice conformitatea activitatilor executate si inregistrarea rezultatelor.

Descrierea companiei

Adecco Romania este parte a Adecco Group, lider local si mondial in furnizarea de servicii de resurse umane. Cu peste 33.000 de angajati full time si aproximativ 5.100 de sucursale, Adecco este prezent in peste 60 de tari si teritorii.

În Romania, compania gestionează peste 8.000 de persoane plasate, are o baza de date cu peste 500.000 de candidaţi şi deserveste zilnic peste 600 de clienţi, toate acestea prin intermediul colegilor din cele 15 sucursale raspandite in intreaga tara.

Misiunea noastra este sa oferim oportunități de angajare în orice etapă a carierei profesionale, iar companiilor, talentele de care au nevoie.

Pentru mai multe joburi ne puteți vizita website-ul www.adecco.ro unde vă puteți înregistra CV-ul în baza de date Adecco sau puteți descărca aplicația Adecco Jobs valabilă în AppStore și GooglePlay.

Toate datele și CV-urile sunt tratate cu confidențialitate si vor fi luate în considerare în proiectele ce corespund experienței dumneavoastră profesionale.

Adecco se angajeaza sa va protejeze si sa va respecte dreptul la intimitate si la protectia datelor dvs. cu caracter personal. Detalii despre prelucrarea datelor dvs. de catre Adecco puteti gasi pe www.adecco.ro.

Expirat
Tinichigiu auto  -  Adecco Resurse Umane

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close