Publicat 22 Feb 2014 | Expiră 26 Mar 2014

TERAPEUTI ANALIZA COMPORTAMENTALA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-persoane creative;
-persoane care lucreaza cu placere si daruire cu copiii mici;
-persoane cu dorinta de a performa intr-un domeniu in plina dezvoltare;
-persoane serioase, responsabile, punctuale;
-disponibilitate pe termen lung.

Descrierea jobului

Ne face placere sa va informam ca Asociatia pentru Interventie Precoce in Autism a inaugurat un punct de lucru si in Ploiesti. Te asteptam sa faci parte dintr-o echipa competenta si specializata care lucreaza in scopul recuperarii copiilor cu intarzieri de dezvoltare si al integrarii lor in comunitate. Daca esti student sau ai terminat o facultate de psihologie, sociologie, litere (sau facultati adiacente) si vrei sa te formezi si sa lucrezi in interventia comportamentala A.B.A (Applied Behaviour Analysis), trimite-ne CV-ul tau la adresa de e-mail aipaploiesti@yahoo.com si vei fi contactat in vederea unui interviu.
Pentru mai multe informatii accesati site-ul nostru www.autismploiesti.ro sau sunati la numerele de telefon 0726.170.006 / 0722.679.520.

Descrierea companiei

AIPA Ploiesti asigura servicii de interventie comportamentala ABA, terapie eficienta in recuperarea copiilor cu autism sau alte tulburari de dezvoltare.

Expirat
TERAPEUTI ANALIZA COMPORTAMENTALA  -  ASOCITIA PENTRU INTERVENTIE PRECOCE IN AUTISM

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close