Publicat 08 Ian 2016 | Expiră 09 Feb 2016

Terapeut in terapii complementare si corporale

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Harmony Clinic doreste sa-si mareasca echipa cu un nou membru care sa ofere sanatate, frumusete si relaxare tuturor oamenilor care isi doresc un stil de viata sanatos si frumos.
Cautam o persoana serioasa, comunicativa, deschisa si dornica sa invete terapii si tratamente noi, complementare si de infrumusetare, care se vor practica cu ajutorul unor aparate de ultima generatie.
Persoana care se va alatura echipei Harmony Clinic trebuie sa aiba o atitudine pozitiva si sa fie deschisa la un program flexibil.
Reprezinta un avantaj:
- experienta in masaj si tratamente corporale
- cunostiinte de medicina
- cunostiinte de limba engleza

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- Efectuarea tratamentelor complementare de Colon Hidroterapie, Ionic Detox, Hopi Candle
- Realizarea Tratamentelor corporale si faciale (Oxigen Jet, Galvanic Spa, Vacuum, Masaj, Impachetari &Termocuverta)
- Programarea clientilor si stabilirea programului de lucru
- Promovarea tuturor serviciilor oferite de Harmony Clinic
- Propuneri de tratamente si de pachete pentru toti clientii Harmony Clinic

Descrierea companiei

Harmony Clinic este un centru holistic de detoxifiere, de terapii complementare si infrumusetare, dedicat bunastarii si serviciilor de calitate. Este un loc nascut din pasiunea si din dorinta de a oferi zambete si sanatate pura tuturor persoanelor care vor pasi in acest sanctuar al armoniei. La Harmony Clinic ne dedicam in promovarea detoxifierii, a imbunatatirii sanatatii si a starii de bine, stimuland si oferind un sprijin abilitatii naturale a corpului de a se reface si de a se intari, asa cum a fost el conceput initial. Filozofia Harmony Clinic este determinata de detoxifierea, relaxarea si revitalizarea intregului organism, reunind metodele autentice de tratament din antichitate cu terapiile contemporane, menite sa hraneasca mintea, trupul si sufletul la un loc.
Prin serviciile oferite de Colon hidroterapie, Biorezonanta, Ionic Detox, Hopi Candle, Terapie cu Oxigen, Masaj si Rebounding, intentia noastra este de a promova armonia si balanta dintre minte, trup si suflet prin atenta ingrijire si personalizarea tratamentelor. Abordarea noastra non-invaziva ofera pacientilor revitalizare, energie, bunastare si dorinta de a reveni cat mai curand.
Pentru mai multe informatii despre activitatea pe care o promovam, va rugam accesati site-ul www.harmony-clinic.ro

Expirat
Terapeut in terapii complementare si corporale  -  SC Clean Body and Mind SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close