TERAPEUT COMPORTAMENTAL ABA (EDUCATOR)

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Salariu Nespecificat
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Ne dorim un coleg cu energie si entuziasm, cu rabdare in interactiunea cu copiii, cu pasiunea de a-i ajuta sa se dezvolte, cu dorinta de a avea o cariera in domenii noi de specializare in educatie si cu background de terapeut ABA, RBT, psiholog, asistent social, educator, student sau absolvent al liceului.

Descrierea jobului

Responsabilitati: dezvoltarea abilitatilor la copii, devzoltarea limbajului, a jocului, a interactiunii sociale, realizare de lectii si activitati din domeniul educatiei.

Ce-ti oferim noi: training de supervizare cu analisti comportamentali, coaching in analiza comportamentala aplicata (ABA, PECS), un mediu extrem de placut si motivant si o echipa entuziasta, dispusa sa te ajute sa iti atingi potentialul.

Descrierea companiei

Suntem o asociație non-profit care implementează principiile Analizei Aplicate a Comportamentului.Oferim soluții copiilor care se confruntă cu dificultăți. MISIUNEA NOASTRA e să promovăm soluții și să oferim sprijin familiior și copiilor pe parcursul vieții. De asemenea, susținem procesul de conștientizare și acceptare a persoanelor care prezintă dificultăți în dezvoltare. Vrem ca toți copiii să aibă prieteni, să fie integrați, acceptați, ajutați și iubiți.

Publicat 26 mai 2022 Expiră 25 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.