TERAPEUT ABA

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

TERAPEUT ABA

Căutăm psihologi clinicieni și psihoterapeuți pentru centrele Help Autism din București pentru formarea unei echipe de profesioniști în terapia de recuperare pentru copiii cu tulburare din spectrul autist.
Dacă vrei sa te implici în transformarea vieților copiilor cu autism și ale familiilor, vino in Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile aparte să facă parte în mod real din comunitate.

Locatie - Delea Noua - 14:00-20:00
Locatie - Casa Soarelui - 16:00-20:00
Locatie Targoviste - 8h/zi
Locatie Suceava - 08:00-16:30

Esti omul potrivit daca:

- Licențiat în Psihologie/Psihopedagogie specială;
- Atestat de liberă practică obligatoriu;
- Experiența de lucru cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist - constituie avantaj;
- Empatie;
- Motivație;
- Abilități de planificare, organizare, evaluare, intervenție și raportare;
- Capacitatea de a lucra în echipă;
- Rezistență la stres

Descrierea jobului

Ne vom baza pe rolul tau pentru :

- Aplicarea programului de intervenție lunar/bilunar (de socializare, integrare socială și de activități educaționale) stabilit de coordonatorul echipei;
- Respectarea indicațiilor coordonatorului de terapie în ceea ce privește metoda și programele de lucru stabilite pentru fiecare copil/ adolescent în parte;
- Colaborarea cu ceilalți specialiști din centru pentru a aplica planul terapeutic de recuperare individual pentru fiecare copil/adolescent diagnosticat cu tulburări din spectrul autist;
- Asigurarea suportului pentru părinți cu scopul îmbunătățirii abilităților parentale și a calității relațiilor părinti-copii/adolescenti;
- Oferirea de suport în evaluarea problemelor emoționale, sociale sau comportamentale precum și a nivelului de dezvoltare emotională, cognitivă și socială al copiilor/adolescentilor cu tulburare din spectrul autist.

Te întâmpinăm cu:

- Fiecare zi plină de motivația de a face comunicare cu misiune;
- Mediu de lucru dinamic și empatic în care prețuim diversitatea, inovația, responsabilitatea și automanagementul;
- Portofoliu de evenimente, campanii, platforme și produse, foarte divers;
- Pachet salarial atractiv + tichete de masă;
- Posibilitatea de a lucra hibrid, de la birou și de acasă;
- Participare la diferite conferințe, traininguri, formări, evenimente;
- Posibilitatea de a participa gratuit la cursul de terapie comportamentala aplicată;
- Supervizare oferita din partea specialistilor Help Autism;
- Zi liberă de ziua copilului tău sau a copilului din tine;
- Ieșire trimestrială cu colegii (și buget personal de 50 lei) și teambulding-uri;
- Fiecare zi vitaminizată cu fructe, ceai sau cafea, ☕🍎 🍇 dar și energia celor mai frumoase povești de izbândă.


Pregătit/ă să faci parte dintr-o echipă care-și propune să transforme lumea celor cu minți aparte?

Descrierea companiei

Asociația Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienței personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baiețelului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei peste 6 ani, ni s-au alăturat peste 400 de familii, fiecare cu propria poveste și propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Publicat 23 mai 2022 Expiră 22 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.