Publicat 10 Mai 2019 | Reactualizat 07 Iun 2019 | Expiră 10 Iun 2019

TERAPEUT ABA

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Licențiant în Psihologie/Psihopedagogie specială/Pedagogie/Asistență socială
- Atestat dе liberă practică – dе preferat
- Experiența dе lucru cu copiii diagnosticați cu tulburări din spectrul autist - constituie avantaj;
- Empatie;
- Motivație;
- Abilități dе planificare, organizare, evaluare, intervenție și raportare;
- Capacitatea dе a lucra în echipă;
- Rezistență la stres

Descrierea jobului

- Aplică programul de intеrvenție lunar/bilunаr (de sociаlizаrе, integrаre socială și de activități educаționаlе) stаbilit dе coordonatorul еchipеi;
- Respеctă indicațiile coordonatorului dе tеrapie în ceea ce privește metoda și programele de lucru stabilite pentru fiecare copil în parte;
- Colaborează cu ceilalți specialiști din centru pentru a aplica planul terapeutic de recuperare individual pentru fiecare copil diagnosticat cu tulburări din spectrul autist;
- Asigură suport pentru părinți cu scopul îmbunătățirii abilităților parentale și a calității relațiilor părinti-copii;
- Oferă suport în evaluarea problemelor emoționale, sociale sau comportamentale precum și a nivelului de dezvoltare emotională, cognitivă și socială al copiilor cu tulburare din spectrul autist.

Descrierea companiei

Asociația Help Autism a luat ființă în 2010, ca urmare a experienței personale a fondatoarei acesteia - Daniela Bololoi - diagnosticarea baiețelului cu Tulburare din Spectrul Autist.

Credința că toți copiii cu acest diagnostic au șansa la o viață normală, a determinat extinderea Asociației și crearea posibilității de recuperare a acestora, ca urmare a unor programe cu servicii gratuite, special create și fundamentate.

Astfel, în 2013, a fost inaugurat în București primul centru Help Autism unde, zilnic, 25 de copii au fost integrați în programe individualizate de terapie Comportamentală Aplicată - principala terapie de recuperare în autism. În cei peste 6 ani, ni s-au alăturat peste 400 de familii, fiecare cu propria poveste și propriul drum în recuperarea copilului.

În prezent, cu sprijinul donatorilor, sponsorilor și parteneriatelor, Asociatia Help Autism ofera servicii de terapie în cadrul celor 6 centre, 6 parteneriate public-private - cu Direcțiile de Asistență Socială și Protecția Copilului din București, Suceava, Drobeta Turnu-Severin, Dâmbovița - și la domiciliu, defășoară cursuri de formare în terapie ABA, cursuri gratuite pentru informarea cadrelor didactice, workshop-uri și sedințe de consiliere pentru părinți și este co-organizator al Conferinței Internaționale ABA - știința care stă la baza terapiilor de recuperare în autism.

Expirat
TERAPEUT ABA  -  Asociatia Help Autism

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close