Terapeut ABA fara experienta in weekend

Oraș de lucru
Studii
Salariu 1200 - 1500 RON
Limbă străină
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Terapeut ABA de Weekend

Căutăm absolventă sau studentă a Facultății de Psihologie sau Psihopedagogie Specială, cu sau fără experiență, care să lucreze in WEEKEND (sâmbătă şi duminică) ca terapeut ABA cu o fetiță de 2 ani veselă și sensibilă cu mare potential de recuperare din spectrul autist.

Persoana trebuie să fie vaccinată COVID, nefumătoare, punctuală, energică, cu o fire pozitivă, veselă, distractivă, vorbăreaţă, dezinvoltă, răbdătoare, perseverentă, cu idei flexibile, să iubească să lucreze cu copiii, fără reţineri în "a se prosti" în faţa unui copil si care să fie dedicată atât fetiței cât și studiului.

Descrierea jobului

  • Programul de lucru este part-time, de 6 ore / zi, sâmbătă şi duminică, pe schimburi, la domiciliul familiei din zona centrală a Clujului, de la ora 8:30 la ora 14:30 şi de la ora 14:30 la 20:30.
Echipa de weekend va fi formată din doi terapeuţi care vor avea următorul program:
Terapeut 1: Sâmbătă: 8:30-14:30, Duminică: 8:30-14:30
Terapeut 2: Sâmbătă 14:30-20:30, Duminică: 14:30-20:30
Schimburile de tură se vor face săptămânal: o săptămână Terapeut 1 va fi schimbul 1, următoarea săptămână Terapeut 1 va fi schimbul 2.
  • Programul de lucru cuprinde lucrul unu la unu cu fetiţa sub supravegherea atentă a părinţilor care sunt pregătiţi în domeniu (cu atestate in Analiza Comportamentala în domeniul recuperării), atat in camera de terapie cât și înafară - ieşiri cu fetiţa in parcuri, grădina botanică, ferma de animale, mall-uri, mers pe jos și cu maşina familiei etc. (toate deplasările si biletele fiind suportate de familie)
  • Se oferă decontarea abonamentelor pe mijloacele de transport în comun.
  • Activitatea se va desfașura în cadrul Asociației Terapeutica sub forma unui contract de Muncă sau contract de Voluntariat, după caz și va figura ca “psiholog în psihopedagogie specială”.
  • Familia oferă 25 lei pe oră, net.

Descrierea companiei

Asociaţia Terapeutica şi-a propus ca scop pe termen mediu recuperarea din spectrul autist a fetiţei unei familii din Cluj. Activitatea se desfasoara la domiciliul acestei familii din centrul Clujului.
Asteptăm CV-urile celor interesati si avem rugamintea ca CV-ul să cuprindă o poză recentă.
Publicat 12 mai 2022 Reactualizat 18 mai 2022 Expiră 11 iun. 2022
Joburi similare

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.