Publicat 03 Ian 2019 | Reactualizat 31 Ian 2019 | Expiră 03 Feb 2019

Telesales - langa Carrefour Militari

3 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Daca esti o persoana dinamica, serioasa, orientata spre client, dornica de afirmare intr-un colectiv tanar , daca esti nefumatoare, si ai cunostinte de operare PC, inseamna ca esti persoana potrivita pentru echipa noastra.

Descrierea jobului

- Preluare comenzilor de la clientii din portofoliu.
- Efectuarea programarilor la plata si urmarirea platilor.
- Indrumarea clientilor si depasirea obiectiilor transmise de acestia.
- Realizarea targetului lunar.

Oferim:

- Pachet salarial atractiv (salariu fix + bonuri de masa + bonus vechime + bonus vanzari).
- Un ambient dinamic si competitiv.
- Asiguram transport.

Descrierea companiei

Suntem o firma de distributie a produselor naturale, produse alimentare, fitoterapeutice, cosmetice si parafarmaceutice cu o istorie de peste 20 de ani.
Furnizorii nostri sunt printre cei mai mari producatori de produse naturale si remedii din Romania, iar impreuna cu produsele proprii distribuim activ pe mai mult de 5500 de produse pe tot teritoriul Romaniei.
Suntem o echipa tanara, dinamica, entuziasta, inregistrand un ritm de crestere sustinut in ultimii ani, bazat in special pe eficientizarea operatiunilor interne, management performant si investitii in tehnologie si infrastructura.
Accentul in strategia companiei este pus pe valoarea serviciilor aduse clientilor, crestere economica bazata pe eficienta si flexibilitate in abordarea pietei, etica si morala ireprosabila a angajatilor, increderea in calitatile curative ale plantelor si alimentelor naturale.

Expirat
Telesales - langa Carrefour Militari  -  SC Radix SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close