Telesales / Call center / Facturare

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal


Ne marim echipa!
Te așteptăm să faci parte dintr-o echipa tanara, implicata, care se dezvoltă continuu!
HSB Romania pretuieste principiile lucrului în echipă, asigura un climat prietenos de comunicare si incurajare a initiativei pentru atingerea obiectivelor stabilite.
Din dorinta de a fi diferiti, avem nevoie de colegi plini de viata, energie si curajul de a vrea mai mult, dar si sa indeplineasca urmatoarele criterii:
 • Experienta de operare in Pachet MS Office: Word, Excel
 • Experienta minimum 1 an intr-o pozitie similara sau de Call Center
 • Experienta facturare constituie un avantaj
 • Abilităţi de organizare şi gestiune a timpului
 • Capacitate de asimilare rapidă a informaţiilor noi
 • Integritate şi încredere, Spirit de echipă
 • Dorinta unui job stabil si sigur
 • Studii superioare, finalizate sau în curs

Descrierea jobului

 • Raspunzi de corectitudinea introducerii datelor, a informatiilor transmise si a inregistrarilor pe care le executi, conform procedurilor de lucru in vigoare;
 • Verifici in permanenta, pe toate canalele folosite de companie, comenzile primite de la clienti (e-mail, whatsapp, on-line, manageri, etc);
 • Facturezi corect si complet toate comenzile primite si le importi pe server conform procedurilor de lucru;
 • Trimiti facturile si avizele clientilor;
 • Preluarea tuturor apelurilor telefonice;
 • Printezi etichete cu coduri de bare;
 • Gestionezi platformele de utilizare ale marketurilor;
 • Intocmesti AWB-uri pentru curier in vederea livrarii sau ridicarii de produse;
 • Verifici si rezolvi neconformitatile primite de la client legate de marfa incurcata, facturi gresite, service, etc.

Descrierea companiei

Compania s-a infiintat ca o entitate separata fata de restul firmelor din grup pentru a putea acorda toata atentia produselor si serviciilor furnizate. Aceasta a luat naștere din dorința de a aduce pe piața din Romania cele mai noi concepte/trenduri prezente la nivel mondial.
Activam pe segmentele de HoReCa si Retail ( TT si MT ) din anul 2015, fiind un proiect de succes, specializat in produse cu temperatura controlata, dar si ambientala, înregistrând in fiecare an dublarea cifrei de afaceri si cu planuri de viitor ambițioase si atent definite avand parteneri cu o CA totala de peste 2 miliarde euro
Ne mandrim cu faptul ca am fost primii furnizori care au pus pe piața cu succes conceptul de “ Ready to blend" smoothies ambalate la mono porție din fructe/legume congelate sau lamaie stoarsa (zeama de lămâie) proaspat si imediat congelata ( + alte citrice ), produse destinate industriei de Food service (bar, bucatarie, cofetarie, patiserie etc) si producției din industria alimentara.
In acest moment suntem prezenti cu produsele noastre in Retail cat si in locatiile HORECA pe toate cele 3 paliere ( low, mid, high ), la nivel național, atat lanturi romanesti cat si internationale.
Ne dezvoltam pe principii de sustenabilitate, manifestundu-ne grija pentru viitorul nostru si al planetei, folosind ambalaje biodegradabile, energie verde, dispozitive ecologice si avand in mod constant actiuni care sa conduca la dezvoltarea acestei componente.
Un alt obiectiv al companiei este acela de a aduce constant produse noi in portofoliu, atat produse de nișă urmărind o identificare a brandului propriu cu categoria in sine pentru anii urmatori, cat si produse de volum, pentru a anticipa si satisfice permanent nevoile consumatorilor si pentru a ramane un furnizor inovativ si de incredere pentru parteneri.
In urmatorii anii avem in plan o crestere accelerata a portofoliului de produse.
Valorile noastre sunt: Echipa fiind cel mai important atu, Increderea fiind piatra de temelie a tuturor relatiilor pe care le construim, Profesionalismul cautand cea mai buna solutie pentru partenerii nostri neacceptand jumatati de masura.
Pentru a ne asigura ca intelegem nevoile pietei si a clientilor nostri, participam anual la cele mai mari targuri de profil cum ar fii Horeca Insight, Top Culinary Trends, Gastropan, dar si la cele mai importante festivaluri din Europa precum Untold, Neversea sau Electric Castel.
Publicat 27 mai 2022 Reactualizat 17 iun. 2022 Expiră 26 iun. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.