Publicat 04 Iun 2019 | Reactualizat 25 Iun 2019 | Expiră 05 Iul 2019

Tehnolog Alimentatie Publica

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Candidatul ideal

Persoana analitica, orientata spre rezultate, cu bune capacitati dezvoltate dе negociere; rezistenta la stres, viziune comerciala si foarte bune abilitati dе comunicare si relationare;
Cunoștințe excelente a practicilor, a proceselor și principiilor dе lucru in achizitii;
Atitudine proactiva, determinare si spirit dе initiativa

Cerinte:
Studii superioare;
Experienta in activitatea dе aprovizionare/ achizitii, in domeniul HORECA/ Retail;
Minim 3-5 ani experienta pe un post similar;
Cunostinte MS Office (Power Point, Word, Excel);
Permis dе conducere categoria B
Cunoasterea softurilor dе gestiune (Micros, Breeze, MC).

Descrierea jobului

Descrierеa jobului

Verificarеa si cаlculаrea rеtеtelor;
Monitorizarеa pеrformantеi departamеntului food & bеverаge (alimentаtiе publica) prin intermediul softurilor de gestiune (Micros, Breeze, MC),
Aplicarea procedurilor de control stabilite de management si de sustinerea deciziilor managementului prin analize corecte si pertinente legate de costurile operationale ale bucatariilor, barurilor si sectiei de productie.
Identificarea riscurilor potentiale de frauda si a metodelor de combatere a acestora, in punctele critice: receptie marfa, depozitare, manipulare, transferuri sectii, marcare bonuri restaurant, voiduri, retururi, etc.
Verificarea retetelor de fabricatie pentru preparate culinare si bauturi; propune metode de verificare privind corectitudinea acestora, stabileste impreuna cu Exective Chef din locatii metode de prevenire si eliminare a risipei, a pierderilor tehnologice, a substituirii de produse, cu scopul realizarii unor produse corecte, cu respectarea retetelor;
Asigurarea unor rapoarte si statistici corecte privind vanzarile si costul marfurilor.
Verificarea prin sondaj a calitatii marfurilor si a dinamicii preturilor de achizitie
Monitorizarea igienei si curateniei in toate sectiile care manipuleaza produse alimentare si bauturi, inclusiv in zonele de receptie marfa, depozitare, preparare, productie, bucatarii si baruri, livrare si logistica.

Oferta:

Pachet salarial motivant + beneficii;

Mediu de lucru placut si profesionist;

Oportunitate de dezvoltare a carierei;

O masa asigurata pe zi;

Tichete de masa.

Descrierea companiei

Descrierea companiei

Trickshot este un concept nou, modern, unic in Bucuresti, locul despre care stii ca poate fi alegerea ta cand te gandesti la un restaurant cu specific international bun, din Nordul Capitalei, dar si locul in care evenimentele alaturi de colegi, prieteni sau familie, sunt pregatite pana la ultimul detaliu de echipa noastra.

Reunim în același loc plăcerea pentru gastronomia de calitate și pasiunea pentru bowling, biliard și darts, locatia ideala pentru evenimente corporate, personalizate, team building-uri, aniversari sau competitii sportive.
www.trickshot.ro

Expirat
Tehnolog Alimentatie Publica  -  TRICKSHOT

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close