Publicat 05 Nov 2019 | Expiră 06 Dec 2019

Tehnicieni Mentenanta

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

  • Absolventi de studii medii cu profilul tehnic sau studii superioare tehnice
  • Experienta in mentenanta echipamentelor industriale constituie avantaje

Descrierea jobului

  • Activitati de revizii, reparatii si suport pentru functionarea in parametrii normali a masinilor si utilajelor din zona de productie.
  • Lucrari de intretinere curente si interventii pentru reparare in cel mai scurt timp a defectiunilor accidentale.
  • Activitati conform documentatiei tehnologice.

Descrierea companiei

Numarul 1 din industria de panificatie Belgia impreuna cu liderul de piata in distributia produselor alimentare cu temperatura controlata din Romania compania Macromex - si-au reunit competentele si experienta in nou infiintata companie LA LORRAINE ROMANIA.
Aceasta companie beneficiaza de o investitie de 15 mil. euro, de cea mai recenta tehnologie care asigura o productivitate ridicata si este specializata in productia de brutarie si panificatie congelata, avand ca principal obiectiv furnizarea unei game largi si unice de produse de panificatie la o calitate superioara pentru ca satisfacerea clientilor sa fie garantata.

Expirat
Tehnicieni Mentenanta  -  LA LORRAINE SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close