Publicat 04 Sep 2019 | Reactualizat 04 Oct 2019 | Expiră 05 Oct 2019

Tehnician

5 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Echipa tehnica a centrului comercial Baneasa Shopping City este in cautarea unor noi colegi care sa aiba una dintre urmatoarele specializari:
tehnician instalator
lucrator in constructii

Angajam tehnician mentenanta:

- Calificare: instalator sau lucrator in constructii
- Cunostinte temeinice
- Persoana onesta si muncitoare
- Abilitati de folosire a documentatiei tehnice

Descrierea jobului

- Monitorizeaza si mentine in buna stare de functionare toate tipurile de instalatii si utilaje folosite pentru alimentarea cu apa calda si rece, canalizare, gaze, stingeri incendii, HVAC existente in cadrul obiectivelor ce intra in intretinerea departamentului tehnic
- Efectueaza operatiile de mentenanta preventiva conform planului de mentenanta
- Analizeaza cauzele disfunctionalitatilor aparute, remediaza problemele si previne aparitia acestora
- Asigura consultanta tehnica la reclamatii si modificari facute la echipamente
- Constata si apreciaza situatia reala a componentelor si determina cauza uzurii acestora
- Stabileste si comanda piesele de schimb pentru a asigura buna functionare a echipamentelor cladirii
- Intocmeste rapoarte si fise de constatare la interventiile efectuate


BENEFICII:

• Formarea la locul de munca si mentorat
• Multe oportunitati de promovare in cadrul companiei
• Conditii de munca excelente intr-un mediu de lucru dinamic, provocator si placut
• Bonus anual de performanta
• Tichete de masa si de vacanta
• Decontare transport (abonament STB si METROREX/ carburant)
• Si alte beneficii

Aplicand pentru acest post, acceptati declaratia de confidentialitate Baneasa Developments.
Prin transmiterea datelor dvs. personale va exprimati acordul expres si neechivoc ca aceste date sa fie prelucrate de compania Baneasa Developments in scopul recrutarii si selectiei dvs.
Baneasa Developments a implementat masuri adecvate care sa asigure un nivel considerabil de securitate a prelucrarii datelor dumneavoastra personale, care vor fi stocate timp de 4 ani in cazul neangajarii dumneavoastra in compania Baneasa Developments.
Potrivit legislatiei in vigoare, aveti dreptul de a ne solicita accesul la datele dumneavoastra personale, rectificarea sau stergerea acestora (in masura in care acest lucru nu contravine legii), restrictionarea prelucrarii sau portabilitatea acestora. De asemenea, aveti dreptul de a va opune prelucrarii si de a depune o plangere in fata autoritatii in domeniu.

Doar candidatii selectati vor fi contactati.

Toate aplicatiile vor fi tratate cu confidentialitate.

Descrierea companiei

Încă de la înfiinţarea companiei, ne-am construit reputaţia și valorile în jurul inovației, retail-ului calitativ, managementului şi leasing-ului în România. Chiar înainte de marea deschidere din 2008 a centrului comercial Băneasa Shopping City, “bijuteria shopping-ului și a divertismentului din România”, Băneasa Developments se poziţiona ca o importantă destinaţie comercială, atrăgând anual milioane de vizitatori prin intermediul Galeriei Comerciale Feeria, lansată în anul 2006. Băneasa Shopping City, alături de Galeria Comercială Feeria oferă o experienţă de top în retail-ul din România, cu peste 300 de magazine de brand internaționale, precum Chopard, Chanel, Paul & Shark, Brooks Brothers, Michael Kors sau Furla, magazine de modă româneşti, cum ar fi Victoria 46 sau Musette, precum şi o varietate de restaurante premium şi cafenele rafinate. Un mix de succes, ce transformă Băneasa Shopping City în prima alegere a românilor pentru o experiență unică de shopping.

Expirat
Tehnician  -  Baneasa Developments

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close