de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 06 Mar 2019 | Expiră 06 Apr 2019

Tehnician veterinar sau asistent veterinar

4 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Suntem in cautare de Tehnician Veterinar sau Asistent Veterinar cu experienta minima de 1-2 ani intr-un cabinet sau clinica veterinara/spital veterinar.
- Candidatul ideal trebuie sa fie o persoana sociabila tanara, cu abilitati de comunicare, flexibilitate si aspect profesional. - Program de lucru: 8h/zi, 2 weekenduri/luna
- Spirit de initiativa, convingator si devotat muncii in echipa.
- Reprezinta un avantaj orice experienta in chirurgie,ecografie,citologie,cardiologie, radiologie, medicala, etc.

Daca esti medic, asistent sau tehnician veterinar si esti dispus sa te alaturi echipei Mobile Vet.

Descrierea jobului

Responsabilitati:
- capacitatea de a lucra intr-o echipa tanara.

Descrierea companiei

Pasiunea, dedicarea si respectul pentru viata sunt doar cateva din calitatile pe care le stapanim si care ne motiveaza sa fim in topul clinicilor veterinare din tara. Medicii nostri specialisti, aparatura medicala de ultima generatie pe care o detinem impreuna cu dedicarea si profesionalismul cu care abordam fiecare caz ne recomanda de asemenea printre clinicile veterinare de top din Bucuresti.
Cu cei peste 6 ani de experienta in domeniul veterinar au reprezentat o imbunatatire continua a serviciilor oferite si ne-au consolidat cunostiintele in acest domeniu.
Suntem o echipa tanata si dinamica care prin profesionalism, amabilitatea si promtitudine am reusit sa dezvoltam aceasta companie.

Datorita perseverentei, succesului si seriozitatii de care Clinica Veterinara Mobile Vet a dat dovada inca de la primul pacient care ne-a calcat pragul in Doamna Ghica, am decis extinderea seviciilor oferite prin deschiderea unei noi clinici dotata la standarde europene care ofera servicii veterinare de cea mai inalta calitate atat in clinica cat si la domiciliu prin serviciul de ambulanta veterinara.

In portofoliu nostru veti gasi: clinica veterinara non-stop, servicii veterinare la domiciliu, ambulanta veterinara non-stop, consultatii, tratamente, terapie intensiva, analize medicale veterinare, interventii chirurgicale, internari, ecografii, EKG, radiologie full digitala, vaccinari, deparazitari, implantare microcipuri si inregistrare RECS, eliberare pasaport UE, farmacie veterinara non-stop, pet taxi, cosmetica veterinara, taxi animale, pet shop etc.

Expirat
Tehnician veterinar sau asistent veterinar  -  SC MOBILE VET SRL

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close