Publicat 23 Iul 2021 | Reactualizat 20 Aug 2021 | Expiră 23 Aug 2021

Tehnician Teren Servicii Business Vaslui ID F1137538

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

 • Sa aiba cunostinte de baza despre retele dе telecomunicatii (transmisiuni, comutatie, IP) – ce nu stii, te invatam noi
 • Sa aiba carnet de conducere fara incidente – te vei plimba mult cu masina, ca intr-o excursie
 • Sa aiba cunostinte de operare pe calculator
 • Sa fie tipul de persoana devotata, careia ii place sa duca lucrurile la capat
 • Sa fie orientat catre client si rezultate
 • Sa fie o persoana critica cand ceva nu functioneaza bine sau sa identifice posibile probleme
 • Sa fie un problem solver – sa ai abilitatea de a gasi solutii viabile pentru rezolvarea problemelor.

Descrierea jobului

Reprezentantul de teren servicii tehnice clienti este un problem solver - efectueaza activitati tehnice de instalare si intretinere servicii de telecomunicatii pentru clienti, in vederea asigurarii infrastructurii tehnice pentru furnizarea unor servicii de calitate. Astfel, se contribuie la imbunatatirea satisfactiei clientilor prin reducerea timpului de asteptare pentru instalarea serviciilor si a duratei deranjamentelor tehnice.

Regulile jocului:

 • Contribui la cresterea calitatii vietii clientilor prin - instalarea si punerea in functiune a echipamentelor de acces necesare (VPN, Metronet, IP Fix, IP Transit, Clear Channel, L2 Connect, DSL, FTTX, ISDN, PABX, circuite inchiriate, retele de interior, etc.)
 • Contribui la imbunatatirea satisfactiei clientilor prin - identificarea deranjamentelor din reteaua de acces, efectuarea intretinerii corective a echipamentelor, utilizand dispozitive electronice de testare, masurare si monitorizare pentru a identifica problema, a evalua cauza si a izola si restabili deranjamentul
 • Contribui la imbunatatirea legaturii cu clientii prin - rezolvarea cererilor de noi servicii sau remediere a unor deranjamente, informarea cu privire la stadiul de solutionare a acestora si a-i asigura ca problema le-a fost rezolvata
 • Vei completa formulare si rapoarte standard, conform procedurilor operationale, cu privire la statusul/evolutia muncii prestate – pentru a putea fi felicitat pentru munca exceptionala pe care o faci.
Beneficiile noastre:
 • Servicii medicale pentru tine si familia ta
 • Tot ce poti citi cu Bookster!
 • Plan individual de beneficii, flexibil in functie de nevoile tale
 • Plan de dezvoltare personala si profesionala
 • O echipa si o companie care conecteaza oameni.

Descrierea companiei

Telekom Romania este un brand dinamic, care ofera servicii de telecomunicatii fixe si mobile complete, inovatoare, personalizate pentru o comunitate vasta de clienti, cu aproximativ 10 milioane de contracte de servicii. Este parte a grupului Deutsche Telekom – unul dintre liderii globali de comunicatii integrate, prezent in 51 de tari de pe 5 continente.
Solutiile noastre deschid o lume infinita de oportunitati de a impartasi cele mai frumoase si emotionante experiente cu familia, prietenii, colegii si cu cei din jurul nostru. Misiunea noastra este sa imbogatim vietile oamenilor, oferindu-le acestora servicii integrate fixe si mobile, tehnologii de ultima generatie 4G, fibra optica, precum si Internet TV, care aduce utilizatorilor o noua experienta de divertisment, cu acces la continut exclusiv si de calitate, pe toate ecranele, si functionalitati interactive avansate. In ceea ce priveste clientii business, Telekom Romania este partenerul de incredere al companiilor, pentru care oferim solutii complete de comunicatii si IT&C care sa sprijine companiile sa devina mai competitive si mai agile.
Solutiile noastre conecteaza oameni, masini si continut, pentru un viitor mai bun, mai sigur si mai simplu.

Inainte de a aplica pentru aceasta pozitie, te invitam sa accesezi urmatorul link:
https://www.telekom.ro/informare-candidat-dataprivacy, pentru a te informa cu privire la modul in care Telekom Romania prelucreaza datele tale cu caracter personal.

*Doar candidatii selectati vor fi contactati!

Expirat
Tehnician Teren Servicii Business Vaslui ID F1137538  -  Telekom Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close