Publicat 24 Mai 2019 | Expiră 24 Iun 2019

TEHNICIAN SUPORT AUTODESK INVENTOR ȘI VAULT - REGHIN

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- studii superioare tehnice
- cunoașterea programelor Autodesk, Inventor,Vault, Microsoft Office, ERP
- cunoașterea limbii engleze la nivel mediu/avansat
- capacitate de analiză și sinteză
- abilități de comunicare și lucru în echipă
- creativitate, ingeniozitate, flexibilitate în gândire
- eficiență în organizarea activității
- constituie avantaj experiența în domeniul proiectării tehnologice (norme și metode) și cunoștințe legate de ciclul de viață al produselor.

Descrierea jobului

- cunoscător al conceptului de Mangement al Ciclului de viață al produsului – Product Lifecycle Management și Product Data Management
- asigură suport tehnic de mentenanță și asistență tehnică pentru departamentul de proiectare în domeniul bazelor de date de inginerie prcum și asupra procesului ce urmărește ciclul de viață al produslui
- se documentează și se pune la curent cu ultimele noutăți în domeniu Product Lifecycle Management precum și cu bazele programării pentru asigurarea interconectivității între Autodesk Vault și platformele ERP
- oferă suport departamentului de proiectare prin efectuarea, în anumite condiții a unor activități legate de proiectare

Beneficii

- mediu de lucru plăcut și competitiv, alături de colegi tineri și dinamici
- suport continuu pentru creșterea profesională
- contract de muncă pe perioada nedeterminată
- pachet salarial atractiv, inclunzând tichete de masă și transport gratuit

Descrierea companiei

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca și companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod ca și principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere.

Astăzi, după 65 de ani, avem peste 470 de angajaţi, iar fabrica de 175.000 m2 din Reghin, judeţul Mureş o numim în continuare „acasă”. Bazându-ne pe rădăcinile noastre și pe vasta experiență, afacerea s-a extins rapid, IRUM devenind un furnizor de top pentru o gamă largă de utilaje forestiere și piese de schimb pe piața romanească și nu numai.

Operaţiunile grupului s-au concentrat întotdeauna pe producția, dezvoltarea şi serviciile dedicate utilajelor de exploatare forestieră. În 2010 am adăugat și domeniul utilajelor agricole. Rețeta noastră de succes este simplă: combinăm experiența și priceperea Centrului nostru de cercetare și dezvoltare cu intergrarea tehnologiilor de renume mondial. Pe de altă parte, IRUM dispune de o rețea de service și piese de schimb bine pusă la punct, care este extinsă și dezvoltată în mod continuu pentru a îmbunătăți calitatea serviciilor oferite.

Designul, dezvoltarea, respectiv feedback-ul vital de la clienții noștri sunt forţa motrică din spatele maşinilor noastre: fiecare model nou vine după ani de proiectare virtuală, testare și prototipare înainte ca alți pași să fie făcuți în procesul de dezvoltare, iar aproximativ 70% din componentele tractorului forestier sunt producție proprie. Gama de produse realizate la IRUM cuprinde în momentul de față tractoare articulate forestiere, tractoare agricole, funiculare, trolii şi piese de schimb, dar fabrica dispune și de centru prelucrări CNC, turnătorie, linie de tratament termic, sculărie, atelier sudură, vopsitorie și service.

Expirat
TEHNICIAN SUPORT AUTODESK INVENTOR ȘI VAULT - REGHIN  -  SC IRUM SA

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close