de ani Fără Frică...

E momentul să sărbătorim și să îți mulțumim că ești alături de noi! Hai să revedem împreună aventurile prin care am trecut și să descoperi surprizele pe care ți le-am pregătit

Publicat 26 Iul 2006 | Reactualizat 24 Aug 2006 | Expiră 26 Aug 2006

tehnician service

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

-obligatoriu experienta in activitatea de reparare-intretinere centrale termice , de ventilare si climatizare
- seriozitate ,siguranta si promtitudine in rezolvarea problemelor , stapanire de sine, rezistent la situatii de stress, raspunzator pentru faptele sale.

Descrierea jobului

executa operatii de reparare si intretinere pentru utilaje si echipamente din domeniul instalatiilor de incalzire/racire, ventilare, sanitare pentru a le mentine continuitatea in functionare

Descrierea companiei

Suntem o firma de instalatii cu capital integral privat, ce se ocupa cu proiectarea , montarea si servicearea instalatiilor termice, climatizare-ventilare, sanitare, piscine. in prezent are aprox. 15 angajati, are toate autorizarile ISCIR si ISO 9001/2000.

Expirat
tehnician service  -  proterm srl

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close