Publicat 28 Nov 2014 | Expiră 30 Dec 2014

Tehnician service scule si echipamente - Centru Logistic Bacau

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Studii de specialitate ( electronica, electrotehnica, electromecanica)
- Experienta in domeniu minim 1 an
- Abilitati tehnice in domeniu
- Capacitatea de a diagnostica si propune solutii tehnice
- Organizat, atent la detalii, harnic si perseverent
- Simt dezvoltat al responsabilitatii si onestitate
- Operare MS Office (Excel, Word)
- Permis de conducere categ B

Descrierea jobului

- Efectueaza service si reparatii pentru produsele comercializate: motoferastraie, motocoase, masini de tuns gazonul, freze de zapada, generatoare electrice, etc.
- Asigura un stoc minim de piese de schimb necesare desfasurarii activitatii
- Intocmeste rapoarte de service/ activitate

- Pachet salarial motivant (salariu fix, bonuri de masa, bonus de performanta)
- Training-uri de produse
- Posibilitatea dezvoltarii in cariera

Descrierea companiei

Lider de piata in domeniul retailului de materiale de constructii si amenajari interioare, Dedeman se dezvolta continuu prin seriozitate, ambitie, perseverenta, implicare, onestitate si harnicie. Acestea sunt valorile dupa care se ghideaza, pe care le pune in serviciul clientilor si pe care le incurajeaza si le cultiva la angajati, fiind mereu ''dedicat'' dezvoltarii lor profesionale. In cei peste 20 ani de activitate, Dedeman a dezvoltat un management organizational occidental, cuprinzand traininguri si stagii de pregatire, activitati ce s-au reflectat in expertiza si fidelizarea angajatilor. Succesul acestui tip de management a dus la nominalizarea companiei noastre in revista Capital 2005, in topul companiilor care isi trateaza angajatii cu respect, iar in 2006 pe locul 8 in topul firmelor pentru care merita sa lucrezi. In 2010, Dedeman a fost al 4-lea cel mai mare angajator cu capital privat romanesc. Capitalul uman este unul dintre cele mai importante atuuri ale noastre aducand plus valoare prin oferirea de produse si servicii excelente clientilor nostri si facand mereu proba valorilor noastre comune. De aceea, ii sprijinim si incurajam pe cei peste 7300 de angajati sa aiba initiative si sa se dezvolte personal si profesional, avand grija, in acelasi timp, ca acestia sa mentina echilibrul intre activitatea profesionala si viata privata. Pentru mai multe detalii vizitati www.dedeman.ro

Expirat
Tehnician service scule si echipamente - Centru Logistic Bacau  -  DEDEMAN

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close