Tehnician Service HoReCa - Bucuresti

Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere

Candidatul Ideal

Cerinte:
- experienţă în activitatea de service;
- profesionalism în însuşirea cunoştinţelor tehnice;
- permis de conducere categoria B;
- seriozitate, punctualitate, responsabilitate;
- experienta in repararea espressoare profesionale si semiprofesionale - constituie avantaj;
- constituie avantaj urmatoarele calificari: frigotehnist, electrician, sau automatis

Descrierea jobului

Ca ocupant al acestei pozitii vei fi responsabil cu:
- instalarea si punerea in functiune a espressoarele de cafea in diferite locatii conform routing.
- intervеntia tehnicа а espressoarelor amplasate in diverse locatii (restaurante, baruri, hoteluri);
- mentinerea unei legaturi profesionale cu clientii din portofoliu;

Beneficii:
- salariu fix;
- tickete de masa;
- comision din repararea espressoarelor de cafea;
- masina de serviciu;
- abonament apa/cafea la pret preferential dupa 6 luni (la domiciliu).

Descrierea companiei

La Fantana reprezinta compania numarul 1 pe piata romaneasca de furnizare de solutii de apa in sistem watercooler si purificator pentru birouri si locuinte in Europa de Sud-Est si al doilea cel mai mare furnizor de apa din europa Centrala si de Est.

In Romania si Serbia, compania este lider de piata in solutii de racire cu apa imbuteliata, precum si filtre de apa Point of Use. Cu ajutorul watercoolerelor, purificatoarelor si filtrelor, clientii La Fantana pot beneficia de avantajele hidratarii in siguranta, fara a mai purta grija aprovizionarii constante.

In urma achizitiei Blue Coffee Service, in anul 2014, compania a devenit, de asemenea, un jucator de top in domeniul serviciilor de cafea pentru companii si birouri, iar in 2015, grupul a inregistrat venituri de peste 42 de milioane de euro si un profit din servicii furnizate catre peste 50 de mii de clienti.

La Fantana, a modelat eficient pietele de solutii de apa romanesti si sarbe si opereaza o afacere integrata cu acoperire la nivel national atat in Romania cat si in Serbia, cuprinzand intregul lant de la sursa de apa pana la instalatiile de producere a apei/imbuteliere si mai departe pana la distributie proprie de apa si cafea, precum si logistica pentru livrare in spatiile clientilor.

Ca lideri in servicii de distributie a apei si cafelei, La Fantana investeste responsabil in calitate si inovatie, in beneficiul si pentru confortul clientilor, avand misiunea de a oferi acestora o experienta completa privind aprovizionarea cu apa intr-un mod confortabil, rapid si simplu. Trezim si hidratam prin excelenta, si credem cu tarie in pasiune, performanta, loialitate si disciplina asumata la nivel de echipa.

In echipa La Fantana gasesti oameni calzi si saritori, adevarati profesionisti care fac totul cu placere, implicare si responsabiliate si alaturi de care vei avea parte inca din prima zi de o experienta “wow”. Te asteptam cu bratele deschise sa te alaturi echipei si te asiguram ca vei dori sa ramai alaturi de noi pentru totdeauna!

Publicat 31 ian. 2022 Reactualizat 2 mar. 2022 Expiră 2 mar. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.