Publicat 23 Feb 2021 | Reactualizat 25 Mar 2021 | Expiră 26 Mar 2021

TEHNICIAN SERVICE/ELECTRONIST/ELECTRICIAN/ELECTROMECANIC

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Experienta in teren minim 3 ani
- Permis conducere categ. B
- Disponibil la program flexibil
- Orientare catre satisfactia clientului, receptivitate
- Spirit de initiativa

Descrierea jobului

Desfasurarea activitatii de montaj, intretinere, reparatie si asigurarea mentenantei echipamentelor alimentare comercializate de firma noastra.

Beneficii :
- Pachet salarial motivant
- Telefon
- Autovehicul de serviciu
- Posibilitate de dezvoltare profesionala
- Mediu de lucru prietenos

Descrierea companiei

Maxigel este unul din principalii furnizori de echipamente alimentare si frigorifice din Romania. Compania noastra dispune de o infrastructura puternica, avand filiale si showroom-uri ce acopera intreg teritoriu Romaniei in Bucuresti, Ploiesti, Brasov, Cluj, Constanta, Iasi, Sibiu, Timisoara, Craiova, Oradea si Pitesti. Maxigel ofera in permanenta servicii de consultanta, proiectare, finantare, livrare prin intermediul propriilor masini de transport, service si mentenanta echipamentelor furnizate la nivel national. Societatea noastra isi desfasoara activitatea in conformitate cu cele mai inalte standarde europene prin implementarea sistemului de management integrat calitate-mediu ISO 9001 si ISO 14001, certificat international de Societatea Germana de Certificare a Sistemelor de Management DQS. Maxigel targheteaza segmentele premium si mediu ale pietei oferind echipamente ale celor mai importanti producatori din domeniu din Italia si Germania.

Expirat
TEHNICIAN SERVICE/ELECTRONIST/ELECTRICIAN/ELECTROMECANIC  -  MAXIGEL Romania

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close