Publicat 05 Dec 2014 | Reactualizat 02 Ian 2015 | Expiră 06 Ian 2015

Tehnician retea de acces Bucuresti

1 post |  Aplicare externa
Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

1.Aviz medical „Apt” pentru lucrul la inaltime
2. Permis de conducere categoria B (inclusiv disponibilitatea de a conduce)Studii: Medii.Experienţa in munca: Nu este necesara la angajare.Cunostinte, Aptitudini & Abilitati:
cunoasterea portofoliului de produse si servicii oferite de Telekom Romania;
cunostinte tehnice avansate despre serviciile de voce si date (ex: ISDN, xDSL, IPTV);
orientare spre client;
angajament, integritate, disponibilitate;
abilitati de integrare si lucru in echipa;
carnet de conducere categ B, conduce auto aflat in dotare;
apt medical conducator auto;
apt pentru lucrul la inaltime.

Descrierea jobului

SCOP: Efectueaza lucrarile specifice in reteaua de acces in vederea instalarii de servicii de telecomunicatii si asigurarea functionarii acestora in parametri optimi si la un nivel de calitate ridicat.RESPONSABILITĂŢI PRINCIPALE:
Instaleaza/activeaza servicii de voce date si televiziune, repara la locatiile clientilor defectiuni sau disfunctionalitati ale retelei de acces, conform dispecerizarii centrelor de coordonare, incadrandu-se in termenul alocat.
Se asigura in cadrul activitatilor de instalare si reparatii servicii de date, voce si televiziune ca parametrii tehnici de functionare sunt in conformitate cu specificatiile tehnice ale serviciilor.
Executa lucrari specifice de instalare si reparatii servicii in repartitoarele aflate in zona deservita.
Intocmeste contracte, anexe specifice si efectueaza instalari si reparatii integrale fara erori, lucrari de dezvoltare si dezafectare a retelei; face propuneri privind intretinerea preventiva a retelei de acces din aria sa de responsabilitate.
Este responsabil, de localizarea deranjamentelor si remedierea acestora in mod operativ pentru a imbunatati satisfactia clientilor prin asigurarea calitatii serviciilor si reducerea timpilor de nefunctionare
Identifica deficientele si localizeaza deranjamentele utilizand instrumente de diagnosticare si testare pentru a inlocui sau repara componentele defecte.
Furnizeaza informatiile necesare administrarii si intretinerii bazei de date cu evidenta retelei de acces.
Respecta standardele companiei si contribuie la pastrarea imaginii acesteia prin prestarea unor servicii de calitate si printr-un comportament profesional fata de toti clientii.
Desfasoara activitati de lucru la inaltime, poseda pregatirea tehnica corespunzatoare si cunoaste prevederile actelor normative referitoare la securitatea si sanatatea in munca corespunzatoare acestui tip de activitati
Foloseste instrumentele tehnice din dotare privind dispecerizarea activitatilor prin sisteme informatice, laptop, aparate de masura si control.
Foloseste conform regulilor interne sistemele de siguranta privind lucrul la inaltime in echipe individuale de lucru
Aduce la cunostinta sefilor directi aspecte privind starea infrastructurii retelei de acces ce necesita lucrari de reabilitare: stalpi, cable, bransamente, cutii terminale, repartitoare, cabinete stradale.
Conduce autoturismul in mod responsabil si respecta regulile de circulatie si siguranta din Romania si practicile de conducere prudenta. Aduce zilnic la cunostinta sefului direct starea de functionare a autoturismului din dotare.
Contribuie la promovarea sau vanzarea de produse si servicii

Descrierea companiei

Telekom Romania este un brand de telecomunicaţii nou și dinamic, care oferă servicii de telecomunicaţii fixe şi mobile complete, inovatoare, simplificate și personalizate pentru o comunitate vastă de clienți, cu peste 10 de milioane de contracte de servicii.Prin cei doi operatori, Telekom Romania Mobile Communications şi Telekom Romania Communications, Telekom Romania oferă servicii integrate de telecomunicații, astfel încât clienţii să beneficieze de o experiență completă şi plină de satisfacţii: servicii de voce și date mobile 3G și 4G mobile, telefonie fixă tradițională, internet de mare viteză și televiziune pe mai multe tehnologii, inclusiv IPTV precum și conținut de înaltă calitate și exclusivități. Pentru clienţii business, noul brand este promisiunea unor soluții IT & C la cheie, care să sprijine companiile să devină mai competitive și mai agile.Telekom Romania este un brand din familia Deutsche Telekom, prezent în 51 de țări de pe cinci continente, cu peste  143 de milioane de clienţi de telefonie mobilă, 31 de milioane de clienţi de servicii fixe şi peste 17 milioane de linii de broadband din întreaga lume. Brandul este prezent pe piaţa românească din 2014, după rebranding-ul comun al COSMOTE România și Romtelecom.

Ai aplicat
Expirat
Nu uita să îți finalizezi aplicarea pe site-ul angajatorului! Vei avea mai multe șanse de a fi chemat la interviu.
Tehnician retea de acces Bucuresti  -  Telekom Romania Communications S.A.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close