Tehnician Reparatii Electrocasnice Mari

DEPANERO - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Studii
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Industrii Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

- Experienta in domeniul serviceului de electrocasnice mari: frigidere, masini de spalat, aragazuri, aparatura de refrigerare, masini de spalat rufe si vase, aer conditionat, aragazuri, plite electrice;
- Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor;
- Capacitatea de a lucra in echipa;
- Cunostinte de operare PC;
- Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor;
- Viteza de reactie;
- Studii superioare in domeniul electrotehnic (constituie avantaj)
- Autorizatie ISCIR (constituie un avantaj). Orice alte certificari/autorizatii in domeniu constituie un avantaj.

Descrierea jobului

- Efectuarea de servicii de mentenanta si remediere a defectiunilor pentru aparate electrocasnice mari (frigidere, masini de spalat, aragazuri);
- Gestionarea pieselor de schimb (stoc + comanda piese);
- Gestionarea adecvata a echipamentelor aflate in intretinere;
- Raportarea in aplicatia de service a activitatii efectuate.

Alte informatii:
- Activitatea se desfasoara intr-o locatie fixa, la KM 20 pe A1 - Bacu, Joita, se asigura transport;
- Program de luni - vineri;
- Asigurare medicala in regim privat.

Descrierea companiei

Povestea Depanero o luat nastere in anul 2011, si pana in anul 2014 a fost cunoscut sub numele de Servskills. Depanero reprezinta atelierul de diagnostic si reparatii profesionale si rapide pentru toate echipamentele din casele clientilor. In prezent, compania detine unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus si serviciul Service Expres.

Astazi, rezultatele exceptionale ale Depanero sunt rodul unei munci in echipa si insumeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Investitia companiei in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie extinsa, sustin livrarea unui serviciu Depanero impecabil pentru o medie de 33 000 de clienti in fiecare luna.

Ghidati pe viziunea “reparam tot ce se baga in priza”, misiunea Depanero este de a garanta si de a readuce clientilor confortul in utilizarea echipamentelor atat de esentiale din viata de zi cu zi. Pentru a isi duce misiunea la bun sfarsit, echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse precum notebook-uri, tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. Pe langa profesionisti experimentati, Depanero este deschis si catre tinerii ambitiosi, dornici sa invete repede lucruri noi si care au o atitudine pozitiva.

Daca esti pasionat, ambitios si profesionist, ai experienta si expertiza in domeniul reparatiilor electro-IT, sau esti la inceout de cariera si ti doresti sa cunosti acest domeniu, te asteptam sa te alaturi echipe Depanero! Impreuna reparam tot ce se baga in priza!

Publicat 6 iun. 2022 Reactualizat 6 iul. 2022 Expiră 6 iul. 2022
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos

Folosim cookie-uri pentru a-ti oferi o experienta personalizata. Permite activarea acestora pentru a beneficia de avantajele lor.