Publicat 24 Sep 2019 | Reactualizat 24 Oct 2019 | Expiră 25 Oct 2019

Tehnician Reparatii Electrocasnice Mari / Ucenic

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

- Cunostinte privind principiu de functionare a electrocasnicelor (frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe/ uscatoare, masini de spalat vase, aragazuri, plite, hote, etc).
- Inclinatie si indemanare tehnica;
- Capacitatea de a lucra in echipa;
- Cunostinte de operare PC;
- Capacitatea de organizare eficienta a activitatii proprii;
- Atitudine proactiva, orientare spre rezolvarea problemelor;
- Constituie un avantaj experienta in repararea electrocasnicelor.

Descrierea jobului

- Diagnosticarea si remedierea defectiunilor aparatelor electrocasnice mari frigidere, combine frigorifice, congelatoare, masini de spalat rufe/ uscatoare, masini de spalat vase, aragazuri, plite, hote, etc)
- Gestionarea adecvata a echipamentelor, sculelor si uneltelor.
- Evidentierea corecta a pasilor reparatiilor in aplicatia service Depanero.

Descrierea companiei

Din 2011 pana in august 2014 ne-ati cunoscut sub numele de Servskills. Astazi Depanero totalizeaza mii de ore de experienta de service si pregatire profesionala precum si mii de ore de relatii cu clientii in domeniile electro IT, electrocasnice mici si mari, tablete si telefoane mobile. Viziunea noastra este sa reparam ce bagi in priza. Misiunea noastra este sa garantam si sa readucem clientilor confortul in utilizarea echipamentelor din viata de zi cu zi. Investitia in tehnologie de inalta performanta, pregatirea personalului si produsul inovator Garantie Extinsa sustin livrarea unui serviciu impecabil pentru o medie de 33.000 clienti in fiecare luna. Echipa Depanero este compusa din tehnicieni cu experienta in testarea si diagnosticarea unei game foarte largi de produse: notebook-uri si tablete, componente IT si periferice, echipamente audio-video, multifunctionale si imprimante, telefoane mobile si chiar electrocasnice diverse. In prezent Depanero este compania cu unul din cele mai moderne centre de service din Romania, cu peste 70 de parteneriate avute cu furnizori si centre de service autorizate care asigura remedierea problemelor la produsele cu garantii speciale: Garantia All Inclusive, Garantia Plus precum si serviciul Service Expres.

Expirat
Tehnician Reparatii Electrocasnice Mari / Ucenic  -  DEPANERO

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close