Publicat 20 Feb 2019 | Expiră 23 Mar 2019

Tehnician Mentenanta Utilaje - Italia

1 post
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Gi Group recruteaza Tehnician Mentenanta Utilaje pentru clientul sau, unul dintre cei mai mari producatori de compresoare, pompe si echipamente de inalta calitate pentru domeniul auto.
Punct de lucru: Italia

Cerinte:
- Studii medii tehnice;
- Experienta in domeniu: minim 2 ani
- Cunostinte de montaj, demontaj, reparatii utilaje
- Disponibilitate pentru relocare in Italia

Descrierea jobului

Responsabilitati:
Executarea de lucrari specifice pentru asigurarea punerii in functiune a echipamentelor (intretinere pompe, statii filtrare, compresoare).

Beneficii:
- Salariu de incadrare: 2000 euro/luna
- Program de lucru L-V
- Cazare asigurata
- Transport asigurat
- Contract perioada determinata de 6 luni, cu prelungire ulterioara.


Daca aceasta oportunitate prezinta interes, va invitam sa ne trimiti CV-ul tau la adresa simona.achirei@gigroup.com sau sa ne contactati la unul din numerele de telefon: 0720 999 368/0729 005 272.

Descrierea companiei

Gi Group este unul din liderii europeni in furnizarea serviciilor pentru dezvoltarea pietei muncii, cu expertiza principala in crearea si implementarea solutiilor de munca flexibile. La inceputul anului 2009, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Barnett McCall Recruitment, adaugand la cei peste 10 ani de experienta ai BMR metode de recrutare inovatoare si expertiza internationala. Gi Group Staffing Company este o societate comerciala autorizata ca agent de munca temporara (cu sediul din Bucuresti si toate birourile regionale permanente) in condiţiile art. 88 din Codul Muncii, in conformitate cu autorizaţia de funcţionare seria B nr. 0000101/26.06.2009 emisa de Direcţia de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Bucureşti, poziţia 171 in Registrul Naţional de Evidenta a Agenţilor de Munca Temporara Autorizaţi � Municipiul Bucuresti. Suntem o societate inregistrata ca operator de prelucrare a datelor cu caracter personal si de transfer a datelor cu caracter personal sub nr. 12305.

Expirat
Tehnician Mentenanta Utilaje - Italia  -  GI GROUP STAFFING COMPANY S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close