Publicat 10 Oct 2019 | Reactualizat 07 Nov 2019 | Expiră 10 Nov 2019

TEHNICIAN MENTENANTA INDUSTRIALA

2 posturi
Expirat
Anunț inactiv

Acest anunț a expirat și nu este disponibil pentru aplicare.

Înapoi la joburi

Candidatul ideal

Studii medii (specializari: mecanic intretinere utilaje, tehnician electromecanic, instalator, sudor)
Experienta intr-un departament tehnic, procese de fabricatie, mentenanta, mecano-energetic minimum 3 ani
Constituie avantaj: experienta de electrica, hidraulica; diploma de electrician; calificare sudor; autorizare RSVTI
Atentie la detalii si orientare catre obtinerea de rezultate
Abilitati de solutionare a problemelor
Comunicare si lucru in echipa
Persoana organizata, responsabila
Initiativa si capacitate de a lucra intr-un mediu in schimbare
Apt pentru lucru la inaltime, permis conducere auto – CERINTA OBLIGATORIE
Disponibilitate pentru deplasari in tara si strainatate, pentru lucru in week-end (ocazional, 8 weekend-uri/an) – CERINTA OBLIGATORIE
Cunostinte de limba engleza sau germana – AVANTAJ.

Descrierea jobului

Specialist mentenanta turnuri de racire apa, condensatoare evaporative, chillere, schimbatoare de caldura, decantoare si separatoare centrifugale, reductoare si transmisii, automatizari industriale.
Participa la procesul de instalare a utilajelor si echipamentelor noi, conform standardelor companiei.
Este responsabil de activitatile de reparatii si intretinere a echipamentelor si utilajelor din portofoliul companiei.
Stabileşte necesitatea reparaţiei, în funcţie de starea tehnică a echipamentelor inspectate şi execută atât reparaţii curente cât şi reparaţii capitale, ce presupun demontarea completă a echipamentului/instalaţiei.
Este responsabil de notarea tuturor operatiilor executate, a parametrilor de functionare a utilajelor si consemneaza datele si concluziile in raportul de interventie.
Raspunde de buna stare a echipamentului tehnic din dotare (autovehicul, scule, unelte, echipament de protectia muncii).
Instruieste operatorii din sectia de productie a Beneficiarului privind intretinerea minimala necesara pentru buna functionare a echipamentelor.
Insusirea portofoliului de echipamente si utilaje comercializate, studiul si invatarea manualelor de instalare, operare si mentenanta, participarea la cursuri de specializare continua atat in tara, cat si in strainatate.
Contract de munca perioada nedeterminata cu perioada de proba de 3 luni.
Asigurare medicala, telefon serviciu.
Salariul este negociabil in functie de experienta si calificari.

Descrierea companiei

Descriere Companie

Experiența Consultech pe piața din România a început în anul 2005, când compania noastră devine reprezentantul oficial EWK pentru Europa de Est. EWK este și astăzi unul dintre cei mai importanți producători de echipamente industriale de răcire a apei si condensare gaze.

Evoluția Consultech a însemnat adaptarea la cerințele dinamice și diverse ale mediului industrial romanesc prin oferirea de soluții tehnice pretabile domeniilor petro-chimic, metalurgic, alimentar, farmaceutic, de tratare a apelor potabile și reziduale. Extinderea portofoliului de produse s-a realizat treptat, fără a pierde identitatea inițială a specializării noastre.

Datorită rigurozității tehnice a specialiștilor Consultech, gestionăm proiecte cu un grad ridicat de complexitate, fiind un partener fiabil pentru clienții noștri.

Numele mărcilor reprezentate, printre care se numără EWK – turnuri de răcire si condensatoare evaporative, Flottweg – centrifuge și decantoare, STF – filtre cu autocurățare, Valmet – filtre textile, Raschig – componente pentru coloane pentru transfer de masa, sunt cartea noastră de vizită și garanția profesionalismului și a calității.

Expirat
TEHNICIAN MENTENANTA INDUSTRIALA  -  Consultech Industrial Supplies S.R.L.

E timpul pentru un browser mai bun

De la 1 octombrie 2019, te informăm că site-ul eJobs.ro nu va mai putea fi accesat prin browser-ul Internet Explorer din cauza funcționalităților reduse ale acestuia. Accesează-ne cu încredere folosind unul dintre browserele mai moderne: Google Chrome, Mozilla Firefox, Safari sau Edge.

Am înțeles
close