Tehnician Mentenanta Electrica Echipamente Industriale

Danone Bucuresti - 1 poziție
Oraș de lucru
Tipul job-ului
Nivel carieră
Departamente
Salariu Nespecificat
Limbă străină Nespecificat
Permis conducere Nespecificat

Candidatul Ideal

Cum ne-am dori sa fie viitorul nostru coleg:
· Studii medii (liceu sau scoala profesionala), certificat autorizare electrician joasa tensiune
· Persoana organizata, capabila de a reacționa rapid în situații critice
· Persoana dinamica, cu bune abilitati de comunicare si relationare
Studii superioare si cunostinte de nivel minim limba engleza, constituie un avantaj
Te asteptam in echipa noastra!

Descrierea jobului

Principalele responsabilitati ale rolului de Tehnician Mentenanta Electrica Echipamente Industriale sunt:
Efectueaza interventiile pentru intretinerea preventiva a echipamentelor tehnice din punct de vedere electric; va consemna in tichet statusul actiunii
• participa la efectuarea de teste pentru stabilirea functionarii masinii;
Actioneaza in functie de necesitate in cazul aparitiei unor probleme tehnice si intervine pentru repunerea in functiune a echipamentelor in caz de incident neprevazut sau avarie, gasind solutii alternative
Asigura depanarea totala a echipamentului, eliminand in timpul cel mai scurt solutiile provizorii adoptate cu scopul remedierii rapide a masinilor si readucand echipamentele la schema originala; toate actiunile si informatiile vor fi inregistrate in tichet
Participa la intocmirea procedurilor de interventie si intretinere la echipamentele tehnice din punct de vedere electric:
• analizeaza operatiile si tehnologia de reparatii pentru zona in cauza;
• sintetizeaza sub forma unui document scris etapele importante si punctele de verificare care sa asigure parametrii functionali conform documentatiei;
• preda aceste notite inginerului de preventiv si participa la formalizarea scrisa de proceduri de lucru.
In caz de punere in functiune a echipamentelor noi, participa la montarea si demararea acestora si va participa la elaborarea procedurilor de intretinere, precum si la programele de instruire organizate in cadrul departamentului.
Pe langa responsabilitatile de baza enumerate mai sus, pentru rolul de Tehnician Mentenanta Electrica Echipamente Industriale, sunt necesare si urmatoarele abilitati:
1. Experienta la punerea in functiune a tablourilor de automatizare
2. Cunostinte avansate de senzoristica
3. Cunostinte avansate operare PC
4. Cunoasterea principiilor de functionare pentru convertizoare de frecventa, softstartere, termoregulatoare
5. Intelegere principiu P.I.D.
6. Cunostinte folosire software proiectare scheme electrice

Descrierea companiei

Danone angajează zâmbete!

Dacă esti entuziast și deschis vino alături de noi să lucrăm zâmbind împreună!

Obiectivul nostru este de a aduce sănătatea prin alimente și băuturi către cea mai mare cantitate de oameni.

DESCHIDERE, PROXIMITATE, UMANISM ȘI ENTUSIASM sunt valorile noastre de bază care ne ghidează ceea ce facem în întreaga lume. Ele oferă baza deciziilor noastre de gestionare și sunt exprimate în atenția pe care o acordăm sănătății consumatorilor noștri, calității și gustului produselor noastre și mediului și societății în ansamblu.

Grupul DANONE reunește angajați din diferite culturi și medii diferite, fiecare subscriind la valori comune. Ne străduim în permanență să inovăm și încurajăm exprimarea talentului arătând încredere în oamenii noștri și oferindu-le autonomie. DANONE este prezent în 120 de țări din întreaga lume și are peste 88.000 de angajați. Marcile sale majore sunt: Danone, Actimel, Activia, Evian, Danonino, Wahaha, Aqua, Vitalinea, Volvic, Milupa, Nutricia, Nutilis.

Danone este numărul 1 la nivel mondial pentru produsele lactate proaspete și apa îmbuteliată (în volum) și numărul 2 la nivel mondial în alimentația pentru copii și nutriție clinică. Prezent în România din 1997, DANONE România este lider pe piața produselor lactate proaspete; are o fabrică de lactate proaspete în București și în jur de 700 de angajați în toate funcțiile, în toată țara.

De la înființare, Danone România și-a demonstrat un angajament continuu față de oameni și față de practicile corecte de angajare. Danone România consideră că forța de muncă diversă ajută compania să-și realizeze întregul potențial. Recunoașterea și dezvoltarea talentelor fiecărui individ aduce idei noi Danone România.

Danone România nu discriminează niciun angajat sau solicitant de angajare din cauza rasei, crezului, culorii, religiei, sexului, orientării sexuale, identității / expresiei de gen, originii naționale, handicapului, vârstei sau statutului de veteran acoperit. De asemenea, politica Danone România este de a respecta toate legile naționale și locale aplicabile referitoare la nediscriminare și egalitatea de șanse.

Hai și tu în echipa Danone!

Publicat 29 sept. 2021 Reactualizat 27 oct. 2021 Expiră 29 oct. 2021
Nu îți face griji, poate joburile de mai jos îți pot fi de folos